Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Honda ετοιμάζει δύο νέα SUV

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Honda ετοιμάζει δύο νέα SUV

ΝΕΑ

Η Honda ετοιμάζει δύο νέα SUV

ΝΕΑ

Ένα μικρό αμιγώς ηλεκτρικό crossover και ένα μεγαλύτερο φουλ υβριδικό βρίσκονται στα σχέδια της ιαπωνικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα τα πλάνα αυτά δεν είναι και τόσο μακρινά, καθώς οι δύο νέες ελεύσεις εκτιμώνται για το ερχόμενο έτος.

Ο εξηλεκτρισμός της Honda δεν αποτελεί είδηση, καθώς είναι μία από τις πρώτες φίρμες που έσπευσε να ανακοινώσει πως τα μηχανικά της σύνολα θα είναι σύντομα όλα είτε φουλ υβριδικά, είτε πλήρως ηλεκτρικά, είτε plug-in hybrid.

Είδηση ωστόσο αποτελεί ο ερχομός δύο επιπλέον SUV στη γκάμα της και μάλιστα πολύ σύντομα (μέσα στο 2023). Σύμφωνα και με τα σκίτσα που είδαν το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για ένα μικρό αστικό crossover στο στυλ του HR-V, με πλήρως ηλεκτρικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η εξέλιξη του πρωτότυπου e:Ny1 φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πολύ εμπορικό EV με την ιαπωνική εταιρεία να έχει από τώρα ως μότο της «Το πρώτο μου ηλεκτρικό για την οικογένεια». Φυσικά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τη μπαταρία του ή την αυτονομία, ωστόσο η Honda είναι πάντα προσεκτική στις κινήσεις της, ειδικά όσον αφορά νέες τεχνολογίες.

Advertisement

Το έτερο SUV αναμένεται να είναι μεγαλύτερο (κατηγορία CR-V), χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αντικαταστήσει το δημοφιλές μοντέλο της Honda. Απλώς θα έχει πιθανότατα πιο… εκδρομικό χαρακτήρα με ύπαρξη συστήματος τετρακίνησης και κινητήρα εσωτερικής καύσης (πιθανότατα και ως PHEV).

Advertisement

Φουλ επίθεση λοιπόν από την ιαπωνική εταιρεία που μόλις πριν λίγες ώρες προχώρησε στην αποκάλυψη της ενδέκατης γενιάς για το Honda Civic που θα δούμε σε ευρωπαϊκό έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα κάνει ρεκόρ το Honda Civic Type R (+video)
Το νέο Honda Civic Type R δοκιμάζεται στη Suzuka (video)
Πρώτες επίσημες εικόνες για το νέο Honda Civic Type R