Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Honda αφήνει υποσχέσεις για αναβίωση του NSX

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Honda αφήνει υποσχέσεις για αναβίωση του NSX

ΝΕΑ

Η Honda αφήνει υποσχέσεις για αναβίωση του NSX

ΝΕΑ

Η Honda αποχαιρέτησε πρόσφατα το NSX αλλά όπως φαίνεται, δεν είναι αποφασισμένη να το αφήσει στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Advertisement
Advertisement

Από επίσημα χείλη προκύπτει πως για τη Honda αλλά και για τη μάρκα πολυτελείας της την Acura το NSX μπορεί να επανέλθει στο μέλλον, με τη μορφή που όλοι φανταζόμαστε.

Η αποκάλυψη της τελευταίας «αποχαιρετιστήριας» έκδοσης S (φωτογραφίες), που θα έχει περιορισμένη παραγωγή μόλις 350 αυτοκινήτωβ, έφερε εύλογα το ερώτημα για τη διαδοχή του μοντέλου που έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην κατηγορία των supercars. Λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της τελευταίας έκδοσης του μοντέλου, ο αντιπρόεδρος και διευθυντής της Acura, Jon Ikeda, άφησε να εννοηθεί ότι στο μέλλον μπορεί να δούμε κάτι αντίστοιχο από την Acura και φυσικά από τη μητρική της Honda μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Τη δήλωση αυτή επανέλαβε και σε μεταγενέστερη συνέντευξή του, απαντώντας σε ερώτηση που είχε να κάνει με τα μελλοντικά σχέδια της ιαπωνικής μάρκας. Μάλιστα, ο Ikeda υπογράμμισε πως το μελλοντικό αυτό μοντέλο προφανώς θα είναι ηλεκτρικό και «δεν θα είναι μόνο για ευθείες», κάτι που σημαίνει πως και πάλι δεν θα είναι οι απόλυτες επιδόσεις ο σκοπός της δημιουργίας του νέου NSX αλλά η προσφορά ενός «πακέτου» πολύ γοητευτικού για τους οδηγούς.

Την τελική απόφαση ωστόσο για το μέλλον του NSX, την έχει, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Honda, Toshihiro Mibe. Χωρίς να είναι τίποτα «κλειδωμένο» μέχρι στιγμής, οι προβλέψεις των αναλυτών τοποθετούν την παρουσίαση του επόμενου NSX μέσα στο 2026.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Acura Precision EV Concept: Το ηλεκτρικό μέλλον της Acura (+video)
Κόντρα Audi R8 V10 vs Acura NSX V6 Hybrid (VIDEO)
Επίσημο: Αυτό είναι το Koenigsegg CC850 (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement