Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Genesis ετοιμάζει την δικιά της M4!

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Genesis ετοιμάζει την δικιά της M4!

ΝΕΑ

Η Genesis ετοιμάζει την δικιά της M4!

ΝΕΑ

Oι Κορεάτες έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια για το νέο τους premium σήμα, αφού μετά το Genesis G90 φήμες θέλουν στους δρόμους να κυκλοφορεί ένα κουπέ που θα μπορεί να χτυπήσει την BMW M4!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Όσο τολμηρό και αν ακούγεται κάτι τέτοιο, από την στιγμή που η Hyundai έχει αποκτήσει το δικό της σπορ παρακλάδι (το N Performance) και την premium μάρκα (την Genesis), καταστρώνει τα πλάνα της και στα πολυτελή σπορ (στις φωτογραφίες βλέπετε το Hyundai HND-9 Coupe Concept). Βλέπετε, ξέχωρα από ότι συμβαίνει στην ευρωπαϊκή αγορά, η Hyundai έχει χτίσει πλέον ένα ώριμο προφίλ στην αμερικανική και ασιατική αγορά, δηλ. εκεί όπου αρκετές ευρωπαϊκές εταιρίες προσπαθούν μέχρι και σήμερα να καθιερωθούν.

HND-9-Concept-6

Advertisement
Advertisement

Έτσι, η κορεατική εταιρία αλλάζει τα σχέδια της και από το να λανσάρει μια σπορ έκδοση του i30 θα προτιμήσει να κινηθεί με ένα ακριβότερο κουπέ που θα χτιστεί πάνω στο επερχόμενο G70 Sedan (οπότε θα λέγεται G70 Coupe). Μάλιστα, το νέο κουπέ θα έχει κάτω από το καπό του ανάλογα υψηλού κυβισμού κινητήρες, από την βασική έκδοση με τον V6 των 3,3 lt με το διπλό turbo που θα αποδίδει πάνω από 370 άλογα (που αποδίδει στο G90) και θα ταιριάζει περισσότερο απέναντι στην BMW M4. Απεναντίας, η κορυφαία V8 των 5,0 lt θα απευθύνεται κυρίως στην αμερικανική αγορά.

HND-9-Concept-8