Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η GALLO S.A. κατέκτησε την 1η θέση σε πωλήσεις Peugeot

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η GALLO S.A. κατέκτησε την 1η θέση σε πωλήσεις Peugeot

ΝΕΑ

Η GALLO S.A. κατέκτησε την 1η θέση σε πωλήσεις Peugeot

ΝΕΑ

Η εταιρεία βρέθηκε ξανά στην 1η θέση των πωλήσεων Peugeot, ξεπερνώντας σε πωλήσεις όλους τους επίσημους αντιπροσώπους της γαλλικής μάρκας αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η GALLO S.A. συνεχίζει να παρουσιάζει κορυφαία εμπορικά αποτελέσματα στην αγορά αυτοκινήτου. Το περασμένο έτος έκλεισε άκρως επιτυχημένα για την εταιρεία, καθώς κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των πωλήσεων Peugeot ανάμεσα σε όλους τους αντιπροσώπους της γαλλικής μάρκας αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Αυτή η διάκριση είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς επιτυγχάνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά (2019, 2020, 2021 & 2022), επιβεβαιώνοντας έτσι την καλή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποί της. Μάλιστα, αυτή η πρωτιά συμπίπτει χρονικά και με τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας της.

Αυτό είναι το μυστικό της GALLO S.A στις πωλήσεις!

Advertisement
Advertisement

Το στοιχείο που κάνει την GALLO S.A. να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι ο τρόπος λειτουργίας της, ο οποίος βασίζεται σε συγκεκριμένες αρχές όπως η υψηλή γνώση του προϊόντος, η προθυμία και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των υποψήφιων αγοραστών Peugeot. Η δε φήμη της εταιρείας έχει περάσει από τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες της τόσο στους οδηγούς όσο και σε ολόκληρο τον εγχώριο κλάδο αυτοκινήτου, αναδεικνύοντάς την ως top-of-mind επιλογή για την αγορά νέου Peugeot.

Τα best-sellers μοντέλα Peugeot της GALLO S.A.

Φυσικά, βασικός παράγοντας ώθησης των πωλήσεων της GALLO S.A. είναι και τα νέα της μοντέλα που κάνουν θραύση στην κατηγορία τους. Στα showrooms της GALLO S.A. θα βρείτε προτάσεις όπως το νέο hatchback Peugeot 308, το ανανεωμένο Peugeot 3008, το Peugeot 208 και το Peugeot 2008. Από τις αρχές του 2023, η GALLO S.A. υποδέχεται και το νέο εντυπωσιακό Peugeot 408 που αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των crossovers.

Advertisement

Ζήστε την δική σας μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης της GALLO S.A.

Advertisement

Αναζητάτε το νέο σας Peugeot; Η GALLO S.A. αποτελεί την top επιλογή σας για την αγορά του. Μόνο τυχαία δε βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων επί τέσσερις συνεχόμενες χρονιές. Κλείστε σήμερα το δικό σας test drive με το μοντέλο της αρεσκείας σας και στη συνέχεια οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί της αναλαμβάνουν να σας προτείνουν την διαμόρφωσή του με τον εξοπλισμό που θα καλύψει άριστα τις ανάγκες σας, καθώς και να σας ενημερώσουν για τους διαθέσιμους τρόπους απόκτησής του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την GALLO S.A., τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, μπορείτε να επισκεφθείτε online το www.gallo.gr ή να κλείσετε ραντεβού με  τους συμβούλους πωλήσεών της σε:

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002.

Ακολουθήστε επίσης την GALLO S.A. σε Facebook, Instagram & YouTube

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο PEUGEOT 308: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στην ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.
Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
Peugeot ΓΚΑΛΛΟ: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε