Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Γάλλοι παίζουν ξύλο για λίγη βενζίνη (+video)

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Γάλλοι παίζουν ξύλο για λίγη βενζίνη (+video)

ΝΕΑ

Οι Γάλλοι παίζουν ξύλο για λίγη βενζίνη (+video)

ΝΕΑ

Οι εικόνες που έρχονται από τη Γαλλία είναι πρωτοφανείς, με την απεργία στα διυλιστήρια να έχει οδηγήσει σε έμφραγμα την τροφοδοσία των πρατηρίων.

Advertisement
Advertisement

Τεράστιες ουρές, με όριο στη λιανική πώληση ανά πελάτη και σκηνές ακραίου εκνευρισμού με τσακωμούς και πολύ ξύλο στη Γαλλία.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις του συνδικάτου των εργαζόμενων στα δύο μεγαλύτερα διυλιστήρια της χώρας, έχουν κυριολεκτικά οδηγήσει σε παράλυση τις μετακινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό το ότι ένα στα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων στη Γαλλία, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές ελλείψεις στην τροφοδοσία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες ουρές σε πρατήρια, πολλά από τα οποία έχουν θέσει όριο στην ποσότητα του καυσίμου που μπορεί να αγοράσει κάθε καταναλωτής.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των Γάλλων που κατευθύνονται σε γειτονικές χώρες (όπως π.χ. στο Βέλγιο, όπου η κατανάλωση έχε παρουσιάσει αύξηση 20%) για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους, ενώ όπως φαίνεται και στο παρακάτω video, δεν λείπουν και οι στιγμές που οι… καλοί τρόποι για τους οποίους έχουν γίνει ξακουστοί οι γάλλοι, πάνε περίπατο. Οι ακραίες εικόνες που μας έρχονται από το Παρίσι αλλά και από άλλες γαλλικές πόλεις, δείχνουν ανθρώπους να αγοράζουν καύσιμο βάζοντάς το σε… σακούλες, περιπολικά να μένουν στη μέση του δρόμου και αρκετό ξύλο- απόρροια του εκνευρισμού στις ατελείωτες ουρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Peugeot 408 σε μουσείο τέχνης στη Γαλλία (+video)
Το νέο Volvo EX90 θα δίνει ρεύμα και στο σπίτι
Πότε θα είναι πιο ακριβά τα ΙΧ βενζίνης-diesel από τα ηλεκτρικά;

Advertisement

 

 

Advertisement