Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford θα συνεχίσει με υβριδικά

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford θα συνεχίσει με υβριδικά

ΝΕΑ

Η Ford θα συνεχίσει με υβριδικά

ΝΕΑ

Τουλάχιστον για τα επόμενα 13 χρόνια, η Ford θα συνεχίσει να κατασκευάζει μοντέλα με υβριδικά κινητήρια σύνολα, πριν περάσει στην εποχή των αμιγώς ηλεκτρικών.

Advertisement
Advertisement

Η Ford στοχεύει σε μηδενικές εκπομπές ρύπων για όλα τα οχήματά της στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ έως το 2035.

Για την αγορά των ΗΠΑ που όπως φαίνεται «καθυστερεί» η διείσδυση των ηλεκτρικών, η Ford εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει με υβριδικά μοντέλα έως και το 2035. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας για τις ΗΠΑ, Jim Farley, η Ford έχει την πρόθεση να κατασκευάζει υβριδικά οχήματα μέχρι το 2035. Σε μια επικοινωνία που είχε με τους μετόχους της μάρκας, ο Farley έγινε και λίγο πιο συγκεκριμένος αναφορικά με τα αποτελέσματα σε επίπεδο πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα είπε πως: «Έχουμε την ισχυρότερη υβριδική γκάμα όλων των εποχών. Πουλήσαμε σχεδόν 88.000 υβριδικά οχήματα μόνο στις ΗΠΑ πέρυσι και φέτος έχουμε ήδη πουλήσει 36.000 μέχρι τον Απρίλιο. Αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό για εμάς να βλέπουμε την ανάπτυξη όχι μόνο των πλήρως ηλεκτρικών μας οχημάτων αλλά και της επιτυχημένης επέκτασης των PHEV ειδικά εδώ στη Βόρεια Αμερική, όπως το πολύ δημοφιλές υβριδικό F-150».

Το υβριδικό F-150 PowerBoost ήταν ολοκαίνουργιο για το 2021 και συνέβαλε καθοριστικά στο να γίνουν οι καλύτερες πωλήσεις υβριδικών οχημάτων του περασμένου έτους. Η Ford είχε μεγάλη επιτυχία στη συγκεκριμένη κατηγορία, με πολλά από τα οχήματά της να ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες πωλήσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εκπεφρασμένη διάθεση της εταιρείας να συνεχίσει παρουσιάζοντας υβριδικές εκδόσεις και σε άλλα μοντέλα, όπως είναι το Bronco Sport και το Ranger.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια γρήγορη περιήγηση του νέου Ford Fiesta (video)
Πρεμιέρα για το νέο Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα (+video)
Ford: Νέα σειρά βίντεο με το όνομα Tough Talks (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement