Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford στο Athens Flying Week 2019

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford στο Athens Flying Week 2019

ΝΕΑ

Η Ford στο Athens Flying Week 2019

ΝΕΑ

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν στις 21-22 Σεπτεμβρίου το φαντασμαγορικό air show των μαχητικών αεροσκαφών, ενώ -παράλληλα- θα μπορούν να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα της Ford.

Advertisement
Advertisement

To Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για όγδοη διαδοχική χρονιά η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, το Athens Flying Week 2019. Για ακόμα μια φορά το event θα διοργανωθεί στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, όπου οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις πολεμικών αεροσκαφών, καθώς και ένα φαντασμαγορικό air show.

H Ford Motor Ελλάς δίνει το “παρών”, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, στο Athens Flying Week 2019 με 30 αυτοκίνητα, τα οποία θα υποστηρίζουν τους διοργανωτές της εκδήλωσης αυτές τις δύο ημέρες. Παράλληλα, επιστρατεύτηκε και η δυναμική γκάμα της φίρμας, όπως είναι η Mustang, το Focus ST και το Ranger Raptor. Ακόμα, οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα Ford της σειράς ST Line, καθώς και τα SUV, σε έναν ειδικό χώρο δίπλα στα μαχητικά αεροσκάφη.

Advertisement
Advertisement