Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Fiat συνεχίζει μόνο με τα 500 & Panda;

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Fiat συνεχίζει μόνο με τα 500 & Panda;

ΝΕΑ

Η Fiat συνεχίζει μόνο με τα 500 & Panda;

ΝΕΑ

Αποκαλυπτικός ήταν για ακόμη φορά ο επικεφαλής του FCA Group, ο οποίος είπε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Ο Sergio Marchione μίλησε στο βρετανικό Auto Express σχετικά με το μέλλον της Fiat και εξήγησε την στρατηγική πάνω στην οποία θα κινηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

Με βάση τις δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας της FCA θεωρεί πως ο Όμιλος θα πρέπει να ρίξει το βάρος των δραστηριοτήτων του στην ανάπτυξη της Jeep, αλλά και στις Alfa Romeo-Maserati.

Advertisement
Advertisement

Ως προς το μέλλον της Fiat o Marchione επισήμανε πως η φίρμα πάει καλά στη Λατινική Αμερική, αλλά στην Ευρώπη δεν είναι τόσο ανταγωνιστική συγκριτικά με άλλους κατασκευαστές. Ο CEO της εταιρείας επισήμανε πως στα επόμενα χρόνια η Fiat θα επικεντρωθεί στα Panda & 500 που τυγχάνουν μεγαλύτερης απήχησης και ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως το brand «500» περιλαμβάνει crossover (500X) αλλά και πολυμορφικά μοντέλα (500L), ενώ κάτω από αυτήν την ομπρέλα αναμένουμε-εκτός απροόπτου-την νέα πρόταση της Fiat στην ανταγωνιστική κατηγορία του B-Segment.

Tέλος, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Marchione, το Tipο δεν έχει επιτύχει τα αποτελέσματα που επιζητούσε ο ιταλικός Όμιλος.