Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Fiat ετοιμάζει το ανανεωμένο Panda

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Fiat ετοιμάζει το ανανεωμένο Panda

ΝΕΑ

Η Fiat ετοιμάζει το ανανεωμένο Panda

ΝΕΑ

Μετά το μικρής έκτασης φρεσκάρισμα του Panda που έγινε στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, η Fiat φαίνεται ότι μας ετοιμάζει μια ακόμη ανανέωση για το δημοφιλές μίνι μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η υπάρχουσα γενιά του Panda παρουσιάστηκε το 2012 και πέρυσι ανανεώθηκε σε πολύ μικρό βαθμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Fiat θα μας αποκαλύψει μια ακόμα φρεσκαρισμένη εκδοχή του μοντέλου ( σε μεγαλύτερη κλίμακα αυτή τη φορά). Από τις φωτογραφίες του μοντέλου με το καμουφλαρισμένο αμάξωμα που πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή δοκιμές, δεν μπορούμε να διακρίνουμε αρκετά στοιχεία για τις αλλαγές στην εμφάνιση. Ωστόσο, πηγές από τη Fiat υποστηρίζουν ότι το ανανεωμένο Panda θα έχει νέα φωτιστικά σώματα με LED, ανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρα (εμπρός και πίσω), ενώ στην γκάμα του θα προστεθούν νέα χρώματα και ζάντες αλουμινίου.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό τώρα, αναμένουμε νέες επενδύσεις και περισσότερες επιλογές σε συνδυασμούς χρωμάτων. Επίσης, θεωρείται βέβαιη η παρουσία ενός νέου συστήματος πολυμέσων.  Στον τομέα των μηχανικών συνόλων  περιμένουμε βελτιώσεις στους τομείς της κατανάλωσης και των ρύπων.