Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η FC Barcelona έχει τα αυτοκίνητά της!

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η FC Barcelona έχει τα αυτοκίνητά της!

ΝΕΑ

Η FC Barcelona έχει τα αυτοκίνητά της!

ΝΕΑ

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Martorell, o Wayne Griffiths και o Joan Laporta ανακοίνωσαν την ανανέωση της συμφωνίας.

Advertisement
Advertisement

CUPRA και η FC Barcelona ανανέωσαν την παγκόσμια συνεργασία τους για να συνεχίσουν να εμπνέουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. H CUPRA συνεχίζει να είναι ο Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης του διάσημου συλλόγου και το Επίσημο Αυτοκίνητο για τις επόμενες πέντε seasons μέχρι το 2029.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν παίχτες από διαφορετικές ομάδες του συλλόγου όπως οι: Robert Lewandowski, Jana Fernández, James Nnaji, Miquel Feixas ,Domen Makuc και Matías Pascual.

Η CUPRA ανανέωσε τη συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης γενέτειράς της, για να επεκτείνει μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2019 και στηρίζεται στις ίδιες αξίες που μοιράζονται οι δύο μάρκες αλλά και στο κοινό όνειρο για το μέλλον. Η δέσμευση στα νεαρά ταλέντα σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες της Barcelona συνδέεται με το επαναστατικό πνεύμα της CUPRA, που δημιουργήθηκε για μια νέα γενιά που αγαπάει τα αυτοκίνητα και την ηλεκτροκίνηση.

Κάτι παραπάνω από μια συνεργασία

Advertisement
Advertisement

Η συμφωνία διευρύνει το μέγεθος της χορηγίας μέσα από τα περισσότερα αθλητικά τμήματα των Καταλανών. Έτσι, διατηρείται η σχέση με τις πρώτες ομάδες ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών, ενώ επιπλέον η CUPRA γίνεται ο επίσημος χορηγός της Barcelona σε χάντμπολ και χόκεϊ με πατίνια μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Για να ενισχύσει το παγκόσμιο αντίκτυπο της μάρκας, το logo της CUPRA θα φαίνεται στο δεξί μανίκι της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών στο Summer Tour (2024, 2025, 2026) και στους φιλικούς αγώνες της ομάδας για τις επόμενες τρεις season.

Εμπνέοντας τον κόσμο από τη Βαρκελώνη

Το Darkrebel, το showcar της μάρκας, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, μαζί με τα CUPRA Raval και Tavascan. Αυτά τα ηλεκτρικά μοντέλα εκπροσωπούν το όραμα της CUPRA και τα μελλοντικά της σχέδια για μία νέα εποχή.

Advertisement

Η ανανέωση αυτής της παγκόσμιας συνεργασίας έρχεται μετά από ένα ρεκόρ πωλήσεων το 2023, με 230.700 παραδόσεις αυτοκινήτων, 50,9% περισσότερες από την προηγούμενη χρονιά. Περισσότερα από 530.000 αυτοκίνητα πουλήθηκαν από το λανσάρισμα της μάρκας το 2018. Επιπρόσθετα, η CUPRA ενίσχυσε τη θέση της ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην Ευρώπη.