Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εξαιρετικά καλαίσθητη BMW 6 Series Concept

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εξαιρετικά καλαίσθητη BMW 6 Series Concept

ΝΕΑ

Η εξαιρετικά καλαίσθητη BMW 6 Series Concept

ΝΕΑ

Ο Γερμανός σχεδιαστής Grigory Butin μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση σχετικά με την μελλοντική BMW Σειρά 6 Coupe.

Advertisement
Advertisement

Η πρωτότυπη BMW 6 Series, που έχει δημιουργηθεί στον υπολογιστή, αποτελεί σχεδιαστικά τουλάχιστον μία σύγχρονη μετενσάρκωση, η οποία βασίζεται στο πρώτης γενιάς (Ε24) μοντέλο, ενώ υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην προκάτοχο της.

Advertisement
Advertisement

Σημείο αναφοράς αποτελεί η εμπρός μάσκα, η διάσημη shark nose, με την κλίση προς τα εμπρός, τα έντονα αεροδυναμικά φουσκώματα των τροχών και η πίσω αεροτομή που αποτελεί τελείωμα του καπό.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο, ο Butin έχει διατηρήσει το εμπρός μακρύ καπό, με τα λεπτής σχεδίασης φωτιστικά σώματα να αντικαθιστούν τα διπλά στρογγυλά της αρχικής «6άρας». Ο ξεχωριστός χαρακτήρας της συγκεκριμένης BMW προδίδεται από τις αναλογίες της. Ενώ οι μεγάλοι τροχοί και η σχεδίαση δύο όγκων υπογραμμίζουν τη λειτουργικότητα, το μακρύ μεταξόνιο, η επιμηκυμένη γραμμή οροφής, οι κοντοί πρόβολοι και η έντονα κεκλιμένη κολόνα C χαρίζουν στο χαμηλωμένο αμάξωμα μία σπορ αίσθηση κουπέ. Επίσης, υιοθετεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι διάσημα για τη BMW όπως το Hofmeister kink, το γνώριμο «σπάσιμο» στη κολώνα C.

Advertisement

Τέλος, διαφορετικού σχεδιαστικού μοτίβου είναι το πίσω μέρος, με σαφώς μικρότερης επιφάνειας φώτα, πολλές καμπύλες και οριζόντια τοποθετημένο το λογότυπο της εταιρείας.