Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Ντιτρόιτ η ανανεωμένη BMW Σειρά 6

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Ντιτρόιτ η ανανεωμένη BMW Σειρά 6

ΝΕΑ

Στο Ντιτρόιτ η ανανεωμένη BMW Σειρά 6

ΝΕΑ

Η BMW θα παρουσιάσει επίσημα την ανανεωμένη γενιά της Σειρά 6 στην Έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του Ιανουαρίου, με μικροαλλαγές που στόχο έχουν να τονίσουν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Η πρώτη αλλαγή αφορά στην προσθήκη ενός νέου M Sport πακέτου στις επιλογές όλων των εκδόσεων της Σειρά 6, το οποίο ήταν πριν διαθέσιμο μόνο για τη M6, με τμήματα από ανθρακονήματα στο αμάξωμα και αντίστοιχες επενδύσεις στο εσωτερικό. Επίσης, προστίθεται στις επιλογές αμαξώματος ένα νέο μπλε μεταλλικό χρώμα (Sonic Speed Blue ονομάζεται), αλλά και νέας σχεδίασης M 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε διχρωμία, οι οποίες συνδυάζονται με run-flat ελαστικά.

Από εκεί και πέρα και εκτός από κάποιες περαιτέρω επιλογές εξατομίκευσης μέσω της σειράς BMW Individual, η BMW Σειρά 6 δεν διαφοροποιείται σε σχέση με πριν, με όλες τις παραπάνω αλλαγές να είναι διαθέσιμες από την ερχόμενη άνοιξη. Στους κινητήρες, παραμένουν ο 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας των 320 ίππων, ο V8 με τα 450 άλογα, αλλά και ο 6κύλινδρος diesel των 313 ίππων. Η Σειρά 6 θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη σε κουπέ, κάμπριο και Gran Coupe αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement