Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Δημιουργώντας τη BMW Bullshark

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Δημιουργώντας τη BMW Bullshark

ΝΕΑ

Video: Δημιουργώντας τη BMW Bullshark

ΝΕΑ

Πλήρη πρόσβαση στο πως δημιουργήθηκε το καινούριο της «στολίδι», η BMW Bullshark, μας έδωσε η Vilner Studios.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο οίκος βελτιώσεων από τη Βουλγαρία πήρε στα χέρια του μία 6άρα BMW και ουσιαστικά τη μεταμόρφωσε, ενισχύοντας όχι μόνο τις δυνατότητες της στο δρόμο αλλά και την εμφάνιση της.

Αυτή έχει αλλάξει πλήρως, με τη BMW Bullshark να είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο, αν και στην ουσία, ακόμα μπορείς να αναγνωρίσεις από μακριά το Βαυαρικό DNA, όσο κι αν αυτό έχει καμουφλαριστεί.

Advertisement
Advertisement

Η Vilner ξήλωσε τα πάντα εκτός από τις πόρτες και την οροφή, κράτησε το βασικό σχεδιασμό της γρίλιας στο εμπρός μέρος αλλά ενισχύοντάς της με LED φωτισμό. Οι επεμβάσεις των τεχνικών έκαναν τη Bullshark να μοιάζει στο «πρόσωπο» περισσότερο στο i8 παρά στην 6άρα.

Όλα τα νέα μέρη του εξωτερικού σώματος του οχήματος είναι από ανθρακονήματα, μειώνοντας δραστικά το βάρος του. Όμως η πολλή δουλειά, έγινε στο εσωτερικό. Άλλωστε εκεί είναι που ειδικεύεται η Vilner και μη ξεχνάτε πως μόλις πρόσφατα άρχισε να «βελτιώνει» και τις επιδόσεις.

Ο εσωτερικός λοιπόν κόσμος έχει υποστεί αντίστοιχο λίφτινγκ, με κορυφαίας ποιότητας δέρμα σε καφέ χρώμα, με μπλε ραφές. Το τιμόνι και τα καθίσματα έχουν επανασχεδιαστεί ενώ ο κάτοχος της BMW Bullshark by Vilner μπορεί να απολαύσει μία σπάνια ηχητική εμπειρία, αφού εφοδιάστηκε με ηχοσύστημα Ground Zero με 11 ηχεία.

Advertisement

Κάτω από το καπό, οι επεμβάσεις ανέβασαν την ισχύ του κινητήρα στα 370 PS και τη ροπή του στα 53.2 kgm ενώ τοποθετήθηκε και νέο σύστημα εξατμίσεων από την AC Schnitzer. Σύμφωνα με τη Vilner, η εντυπωσιακή Bullshark μπορεί πλέον να κάνει τα 0-100 km/h σε 5.4 sec με την τελική της ταχύτητα στα 275 km/h.

Στο video που σας παραθέτουμε, μπορείτε να δείτε βήμα-βήμα τη μεταμόρφωση της 6άρας BMW, στο τελικό αποτέλεσμα.

Advertisement

Μπορείτε επίσης πατώντας εδώ να δείτε πως οι τεχνικοί της Vilner «ξήλωσαν» χωρίς τύψεις το εσωτερικό μίας Bentley Continental GT αλλά και το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους πάνω σε αυτή.