Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Οι εξελίξεις τρέχουν για το Mini Aceman

Ελλάδα 0:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι εξελίξεις τρέχουν για το Mini Aceman

Mobility

Οι εξελίξεις τρέχουν για το Mini Aceman

Mobility

Η Mini όπως φαίνεται, είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση, βάζοντας στην παραγωγή το πρώτο μικρό αμιγώς ηλεκτρικό crossover, πριν τον ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δημιουργικό «πυρετό» στη Mini, που θέλει να παρουσιάσει και δεύτερο μικρό ηλεκτρικό, πέραν του Aceman που είναι σχεδόν έτοιμο.

Το Mini Aceman Concept (που έχουμε στις φωτογραφίες) φαινόταν ήδη έτοιμο για παραγωγή από τη στιγμή που παρουσιάστηκε κιόλας, τον περασμένο Ιούλιο. Μέχρι στιγμής, κρίνοντας από τα πρωτότυπα που χρησιμοποιούνται για δοκιμές «στο πεδίο», οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση σε σχέση με το στατικό πρωτότυπο, δεν είναι μεγάλες και περιμένουμε να δούμε κάτι πολύ εντυπωσιακό όταν παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο που εξελίσσεται σε συνεργασία με την κινέζικη Great Wall, παρά το γεγονός πως μοιάζει με Countryman που έχει λίγο πιο περιορισμένες διαστάσεις, οι πληροφορίες που το αφορούν μέχρι στιγμής, καταδεικνύουν πως στην τελική του μορφή θα είναι λίγο μεγαλύτερο. Αυτό, σε συνδυασμό και με την αμιγώς ηλεκτρική του υπόσταση, θα καθιστά την καμπίνα αλλά και το χώρο των αποσκευών του μοντέλου, σημαντικά μεγαλύτερους από εκείνους του Countryman.

Κατά κάποιο τρόπο, το Aceman θα κληθεί να καλύψει το κενό και του Clubman που ήταν το μεγαλύτερο μοντέλο στη γκάμα της Mini και όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία στη νέα ηλεκτρική εποχή της εταιρείας. Αυτό που διακρίνεται ως χαρακτηριστικό γνώρισμα του αυτοκινήτου που θα παραμείνει από τα υπάρχοντα μοντέλα της Mini και στα νέα ηλεκτρικά, είναι οι κοντοί πρόβολοι εμπρός και πίσω. Το Mini Aceman περιμένουμε πως θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mini… παγωτατζίδικο στο μουσείο της BMW
Το σκουριασμένο ελληνικό Mini που έγινε παγκόσμιο θέμα
Το Aceman προλογίζει το νέο μικρό SUV της Mini

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement