Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Εκθέσεις Αυτοκινήτου πεθαίνουν, ζήτω τα Mobility Shows!

Ελλάδα 19:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Εκθέσεις Αυτοκινήτου πεθαίνουν, ζήτω τα Mobility Shows!

ΝΕΑ

Οι Εκθέσεις Αυτοκινήτου πεθαίνουν, ζήτω τα Mobility Shows!

ΝΕΑ

Τα σημάδια του τέλους των εκθέσεων αυτοκινήτου υπάρχουν εδώ και καιρό. Και κάτι άλλο πολύ φρέσκο και δυναμικό έρχεται στην θέση τους.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα σημεία των καιρών της σύγχρονης αυτοκίνησης είναι και η γενικότερη απαξίωση των κλασικών εκθέσεων αυτοκινήτου.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Οι παραδοσιακές εκθέσεις δεν έχουν πια την αίγλη του παρελθόντος, καθώς το κοινό έχει αλλάξει πολύ και προτιμά νέα δεδομένα για την ενημέρωσή του.

Η πανδημία του κορωναϊου ήρθε και έβαλε την οριστική… ταφόπλακα σε άλλοτε φημισμένα events στον χώρο του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα τη διεθνώς καταξιωμένη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης (και πολλές ακόμα).

Advertisement
Advertisement

Μία ακόμα τέτοια εκδήλωση έρχεται να αλλάξει και να προσαρμοστεί ώστε να επιβιώσει. Ο λόγος για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, το οποίο θα μετονομαστεί σε “Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας”.

Η νέα αυτή έκθεση θα έχει αυλαία στις 26 Οκτωβρίου του 2023 και σκοπεύει να προσελκύσει νέους εκθέτες και startup επιχειρήσεις, όχι μόνο από τον χώρο του αυτοκίνητου αλλά και του γενικότερου σύγχρονου mobility.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιες από τις μεγάλες εταιρίες θα συμμετάσχουν και με ποια μοντέλα, όμως οι διοργανωτές θέλουν να προσελκύσουν εταιρίες που θα επιδείξουν την κινητικότητα της επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων, μοτοσυκλετών, αμαξωμάτων, ανταλλακτικών και μηχανημάτων».

Advertisement

Το Japan Mobility Show θα πραγματοποιηθεί στο Tokyo Big Sight, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τόκιο, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις σε παράπλευρους χώρους.

Advertisement

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του Σαλονιού του Τόκιο για τη μετάλλαξή του δίνει το στίγμα των τεράστιων αλλαγών που συντελούνται στον χώρο αυτό.

Καθιστώντας ξεκάθαρο πια ότι οι κλασικές εκθέσεις έχουν πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο τους, δίνοντας τη θέση τους σε πιο έξυπνες και αποδοτικές ιδέες που προωθούν τη σύγχρονη κινητικότητα.

Μία από αυτές τις ιδέες έχει γίνει πραγματικότητα και στην χώρα μας μέσω του event που ονομάζεται Mobility.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι κλασικές εκθέσεις αυτοκινήτου οδηγούνται στο τέλος τους
Η μετάλλαξη Δέλτα «σκοτώνει» τις Εκθέσεις Αυτοκινήτου
Γιατί αναβάλλεται και πάλι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης;