Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκθέσεις Αυτοκινήτου παντού

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκθέσεις Αυτοκινήτου παντού

ΝΕΑ

Εκθέσεις Αυτοκινήτου παντού

ΝΕΑ

Σε απόλυτη έξαρση οι Εκθέσεις όλων των κλάδων και πλέον και του αυτοκινήτου, στη μετά covid εποχή.

Advertisement
Advertisement

Απόλυτα επιτυχημένες χαρακτηρίζονται -κυρίως- οι τοπικές Εκθέσεις αυτοκίνητων που γίνονται στην Ευρώπη, τις οποίες επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Στη μετά covid εποχή, ο κόσμος αναβίωσε το θεσμό της έκθεσης, σε όλες της αγορές και πλέον και στο αυτοκίνητο, αφού παρά την αρχική άρνηση κάποιων αυτοκινητοβιομηχανιών να συμμετάσχουν, εκ των αποτελεσμάτων, η αγορά τους ωθεί να επιστρέψουν και σε αυτή τη μορφή προβολής. Τη λεγόμενη βιωματική!

 Σε αυτή την τάση επιστροφής των εταιρειών στα εκθεσιακά κέντρα, έχουν συμβάλλει και οι Κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες κάνουν… πάρτι σε Ευρωπαϊκό έδαφος, προβάλλοντας τα προϊόντα τους, τα οποία καλούν τους Ευρωπαίους να τα νιώσουν, να τα αγγίξουν και να τα οδηγήσουν, διώχνοντας τις όποιες ποιοτικές υποψίες και αν υπάρχουν.

Advertisement
Advertisement

Πέρα όμως από τις τοπικές εκθέσεις, αργά αλλά σταθερά, τα πάνω τους δείχνουν να παίρνουν και οι -αναμφίβολα- πανάκριβες διεθνής εκθέσεις αυτοκινήτου, όπως της Γενεύης. Μάλιστα η φετινή, παρά τις ηχηρές απουσίες αυτοκινητοβιομηχανιών, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην προσέλευση του κόσμου, ο οποίος βίωσε, μεταξύ άλλων και αρκετές νέες Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες!

Για του λόγου το αληθές, οι διοργανωτές της Γενεύης ανακοίνωσαν ότι και του χρόνου θα γίνει η εκθεση, από τις 17-23 Φεβρουαρίου 2025. Ο Σάντρο Μεσκίτα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «GSIS» («Geneva International Motor Show»), σε δήλωσή του στο βρετανικό Autocar είπε σχετικά: «Η εφετινή έκθεση απέδειξε τη σημαντικότητά της, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να συναντηθούν οι επαγγελματίες και το ευρύ κοινό ώστε να ανταλλάξουν απόψεις, να ανακαλύψουν και να ζήσουν μια (νέα) εμπειρία.

»Το νέο σχέδιο (διεξαγωγής) της Έκθεσης, το οποίο συνδυάζει τα κλασικά περίπτερα με τις θεματικές ζώνες, εκτιμήθηκε πάρα πολύ για τη συνάφεια και την ικανότητά του να προσφέρει μια πλούσια και διαφοροποιημένη εμπειρία.

Advertisement

»Επίσης, το συγκεκριμένο σχήμα μάς επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία σε αυτά που μπορούμε να προσφέρουμε στους εκθέτες. Τους δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τη συμμετοχή τους στην έκθεση είτε μέσω ενός παραδοσιακού χώρου περιπτέρου είτε με τη επιλογή μιας θεματικής ζώνης, ανάλογα με τις ανάγκες τους».

Σημειώστε πως και στην Ελλάδα θα γίνει φέτος η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου, τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Metropolitan EXPO.

Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι!