Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η DS προσανατολίζεται στη δημιουργία μεγάλου crossover με βάση το DS 9

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η DS προσανατολίζεται στη δημιουργία μεγάλου crossover με βάση το DS 9

Mobility

Η DS προσανατολίζεται στη δημιουργία μεγάλου crossover με βάση το DS 9

Mobility

Μετά την εντυπωσιακή hatchback DS 4 και τη sedan DS 9 που όμως προσανατολίζεται για την αγορά της Κίνας, η DS φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην απόφαση για μια crossover εκδοχή της ναυαρχίδας της με την ονομασία DS 9 Crossback και στόχο την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του ομίλου Stellantis είναι η σωστή διαχείριση και εκμετάλλευση κάθε εταιρίας του. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως έχει αποφασιστεί η ενίσχυση του πολυτελούς και εντυπωσιακού στοιχείου της DS που αποτελεί τον premium εκπρόσωπο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η εντυπωσιακή DS 4 που αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι μια σαφής ένδειξη τόσο του σχεδιαστικού δρόμου όσο και του ύφους που θα έχουν οι σύγχρονες δημιουργίες της DS. Προκειμένου να υποστηριχθεί η προσπάθεια για ισχυροποίηση της εταιρίας στο χώρο των premium κατασκευαστών είναι απαραίτητη η παρουσία της και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Κάτι τέτοιο έχει γίνει στην αγορά της Κίνας με την sedan DS 9 η οποία όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει και μια crossover εκδοχή που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στην Ευρώπη.

DS 9 Crossback rummors

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο που πιθανότατα θα ονομάζεται DS 9 Crossback ή DS 9 Auto Sport Lounge λόγω της αρκετά δυναμικής αισθητικής του αλλά και των επιρροών που πιθανότατα θα έχει από το εντυπωσιακό πρωτότυπο με την συγκεκριμένη ονομασία που έχει παρουσιάσει η DS, με τον επικεφαλής σχεδιασμού Thierry Metroz, να έχει διευκρινίσει πως το μοντέλο αποτελεί έναν προάγγελο όσων θα δούμε στο άμεσο μέλλον. Αν και η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα ούτε φυσικά έχει ανακοινώσει καμία λεπτομέρεια θεωρείται πολύ πιθανό το μεγάλο crossover να χρησιμοποιήσει την νέα ηλεκτρική πλατφόρμα για μεγάλα μοντέλα eVMP του ομίλου αν και η DS 9 saloon βασίζεται στην γνωστή πλατφόρμα EMP2.

DS 9 Crossback rummors

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαθέσιμο το DS 7 Crossback E-Tense 225
Citroen: Σταματά την εξέλιξη των κινητήρων diesel;
Stellantis: Αναδιάρθρωση δικτύου στην Ευρώπη