Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η DMC Rolls-Royce Cullinan Emperor είναι σπορ

Ελλάδα 6:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η DMC Rolls-Royce Cullinan Emperor είναι σπορ

ΝΕΑ

Η DMC Rolls-Royce Cullinan Emperor είναι σπορ

ΝΕΑ

Ως το πρώτο SUV της Rolls-Royce, το Cullinan, είναι ένα εξαιρετικά πολυτελές μοντέλο, γεμάτο εκλεκτά υλικά για μία υπερπολυτελή εμπειρία οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανός βελτιωτής DMC θέλει να… δώσει έναν σπορ χαρακτήρα στον πολυτελές Sport Utility Vehicle.

Τι κάνετε αν θέλετε μια σπορ εμφάνιση στο δικό σας Cullinan αντί για την κλασσική και βαριά του εικόνα; Οι ειδικοί στις aftermarket βελτιώσεις μηχανικοί της DMC έφτιαξαν ένα σπορ Cullinan και το ονόμασαν «Αυτοκράτορα» (Emperor).

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, οι εκτεθειμένες λεπτομέρειες από ανθρακονήματα είναι ευδιάκριτες κάτω από το χρώμα Cherry Red. Ολόκληρο το μακρύ καπό είναι πλέον κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ οι θόλοι των τροχών είναι πλέον 4 εκατοστά φαρδύτεροι σε κάθε πλευρά. Ακόμη και το πίσω μέρος διαθέτει αεροτομές από το ίδιο υλικό.

Το σετ τροχών πολλαπλών ακτίνων (24 ιντσών) είναι ειδικά σχεδιασμένο για την DMC και κατασκευασμένο από την PUR Wheels στον Καναδά. Κατασκευασμένοι από κράματα αλουμινίου, οι σφυρήλατοι τροχοί μπορούν να αντέξουν τόσο σε υψηλότερες ταχύτητες όσο και σε μεγαλύτερα φορτία και «φορούν» ελαστικά υψηλής απόδοσης.

Advertisement

Μέσα στην καμπίνα του… Αυτοκράτορα, η DMC άλλαξε την ταπετσαρία χρησιμοποιώντας δέρμα Cherry Red με κυματιστές βελονιές. Το σήμα κατατεθέν της Rolls-Royce starlight headliner (η οροφή με τα αστέρια) εξακολουθεί να είναι εκεί, ευτυχώς, ενώ έχουν προστεθεί λογότυπα της DMC στα καθίσματα και τα πατάκια.

Advertisement

Ωστόσο, ο Γερμανός βελτιωτής δεν έμεινε μόνο στην εμφάνιση. Το Cullinan Emperor έχει ένα νέο σύστημα διαχείρισης κινητήρα και μια σπορ εξάτμιση, που αύξησαν τη συνολική απόδοση του V12. Έτσι οι αρχικοί 571 ίπποι αυξήθηκαν σε 615 με την ροπή στα 955 Nm. Αυτά τα νούμερα επιτρέπουν στο Emperor να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να ανεβαίνει στα 282 χλμ/ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η Rolls Royce Cullinan της Khloe Kardashian
Η Keyvany βελτιώνει τη Rolls-Royce Cullinan
Μία Rolls-Royce Cullinan έτοιμη για περιπέτεια