Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι διάσημοι που οδηγούν «πράσινα»

Ελλάδα 9:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι διάσημοι που οδηγούν «πράσινα»

ΝΕΑ

Οι διάσημοι που οδηγούν «πράσινα»

ΝΕΑ

Περιβαλλοντικη ευαισθησία, ή απλά ευκαιρία για επίδειξη επιλογών, που κάνουν καλό στο περιβάλλον – δηλαδή σε όλους τους γύρο τους;

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Γιατί η επιλογή ενός “πράσινου” αυτοκινήτου, αντί ενός ρυπογόνου επιδεικτικού supercar, όπως και να το κάνουμε εξυψώνουν τον celebrity στα μάτια του κόσμου.

Για τα μάτια του κόσμου ή όχι λοιπόν, ιδού αυτοί που επιλέγουν να οδηγούν και υβριδικά-ηλεκτρικά αυτοκίνητα:

Advertisement
Advertisement

BRADLEY COOPER – TOYOTA PRIUS
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει πολλά αυτοκίνητα για τις βόλτες του, όπως τη Mercedes-Benz G500, πολλές μοτοσικλέτες, αλλά και το Toyota Prius. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χάρη στην στην υβριδική του τεχνολογία του βελτιστοποιεί την κατανάλωση καυσίμου επιτυγχάνοντας εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων, ειδικότερα κατά την οδήγηση μέσα στην πόλη.

CAMERON DIAZ – TESLA MODEL S
Η… «αστεία» κυρία που έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από κωμωδίες από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως και σήμερα, όπως «The Mask» και «There’s Something About Mary», σκέφτεται το περιβάλλον και το δείχνει. Έχει επιλέξει να οδηγεί το Tesla Model S, ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Στην κατοχή της έχει ακόμη και ένα Prius.

Advertisement

DAVID BECKHAM – TOYOTA PRIUS
Όταν έπαιζε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο σταρ του ποδοσφαίρου είχε ένα «στόλο» από πολυτελή αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης μιας Lamborghini, μίας BMW και δύο Bentley, τα οποία πούλησε μόλις η οικογένειά του μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Ο Beckham έχει προσαρμοστεί στο χίπικο τρόπο ζωής της Δυτικής Ακτής, καθώς αντί απλώς να αγοράζει ένα νέο στόλο αυτοκινήτων, επέλεξε να βάλει την οικογένειά του σε ένα Prius.

Advertisement

LEONARDO DICAPRIO – FISKER KARMA
Μπορεί ο Leonardo να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο θέλει, αλλά ο ίδιος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα οχήματα του και στο περιβάλλον. Έχει στην κατοχή του ένα Prius και ένα Fisker Karma.

RYAN GOSLING – TOYOTA PRIUS
Πέραν του ότι είναι ένα υπερήφανο μέλος της PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων), ο γοητευτικός ηθοποιός προσπαθεί επίσης να «προστατεύσει» τον κόσμο οδηγώντας και αυτός ένα Prius. Η αλήθεια είναι ότι στη Νότια Καλιφόρνια δεν είναι και  τόσο ασυνήθιστο να βλέπεις στο δρόμο διάσημους ή μη να βρίσκονται στο τιμόνι του αυτοκινήτου αυτού.

Advertisement

JUSTIN BIEBER – FISKER KARMA
Ο Bieber έγινε πρωτοσέλιδο, όταν έλαβε μια Fisker Karma για τα 18α γενέθλια του ως δώρο από την Ellen DeGeneres και μέσα σε λίγες εβδομάδες ο νεαρός άντρας είχε πάει και είχε βάλει ένα περιτύλιγμα χρωμίου σε αυτό. Έκανε έτσι σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τους παπαράτσι να βγάζουν φωτογραφίες.