Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η διαφορετική προσέγγιση της Volvo για τις ζώνες ασφαλείας

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η διαφορετική προσέγγιση της Volvo για τις ζώνες ασφαλείας

ΝΕΑ

Η διαφορετική προσέγγιση της Volvo για τις ζώνες ασφαλείας

ΝΕΑ

Η Volvo δείχνει για ακόμη μία φορά την ευαισθητοποίησή της στα θέματα που αφορούν την παθητική ασφάλεια των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία εντείνει τις προσπάθειές της που αφορούν την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις ζώνες ασφαλείας και πόσο σημαντικές είναι για την προστασία και επιβίωση των επιβατών ενός αυτοκινήτου, στην περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Πιο αναλυτικά, η Volvo σε συνεργασία με τον φωτογράφο Martin Schoeller διοργανώνει μία πειραματική έκθεση με τίτλο «A Million More», η οποία πραγματοποιείται στο Μουσείο Fotografiska στη Νέα Υόρκη. Στην συγκεκριμένη έκθεση ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά πορτρέτα ανθρώπων που επέζησαν σε τροχαία ατυχήματα, χάρη στις ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, που εφηύρε το 1959 ο μηχανικός της Volvo, Nils Bohlin και τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά στο μοντέλο PV 544. Παράλληλα υπάρχει και ακουστικό υλικό, ενώ δεν λείπει ως έκθεμα το αρχέτυπο σχέδιο της ζώνης ασφαλείας, όπως και μία σειρά από ομιλίες με κύριο θέμα πόσο σημαντική είναι για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και ποια η εξέλιξή της.

Advertisement
Advertisement

H επικεφαλής μάρκετινγκ της Volvo, Janique Helson δηλώνει για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία: «Μέσω της καμπάνιας “Ένα Εκατομμύριο Περισσότερες Zωές”, η εταιρεία εμπνεύστηκε στο να παρουσιάσει τις ιστορίες μίας ομάδας ανθρώπων που έχουν ένα κοινό στοιχείο, το πόσο επέδρασσε στη ζωή τους η ζώνη ασφαλείας. Και αυτό μέσω του απαιτητικού ματιού του Martin Schoeller».

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Μόνο 105 χώρες έχουν νόμους για τις ζώνες ασφαλείας!
Έξυπνη φωτιζόμενη ζώνη ασφαλείας από τη Skoda
ΕΕ: Αυτές είναι οι υποχρεωτικές τεχνολογίες ασφαλείας στα οχήματα από το 2022

 

Advertisement