Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι dark εκδόσεις των Toyota Tacoma, Tundra και Sequoia

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι dark εκδόσεις των Toyota Tacoma, Tundra και Sequoia

ΝΕΑ

Οι dark εκδόσεις των Toyota Tacoma, Tundra και Sequoia

ΝΕΑ

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο 2020 ανοίγει τις πύλες του και μεταξύ άλλων σημαντικών η Toyota αναμένεται να επεκτείνει την οικογένεια Nightshade με τα Tacoma, Tundra και Sequoia. Ας μάθουμε περισσότερα…

Advertisement
Advertisement

 

Προσθέτοντας τα μοντέλα Camry, Corolla Sedan, Corolla Hatch, 4Runner και Sienna Nightshade, οι ειδικές εκδόσεις των δύο φορτηγών περιορίζονται στις 5.000 μονάδες, ενώ η παραγωγή του SUV περιορίζεται στα 2.500 κομμάτια. Σε αντίθεση με άλλες Nightshade εκδόσεις οι οποίες βασίζονται στο επίπεδο εξοπλισμού SE, τα Tacoma, Tundra και Sequoia είναι “χτισμένα” με τις ανώτερες προδιαγραφές. Ξεχωρίζουν δε από το μαύρο εξωτερικό φινίρισμα στα καπάκια των καθρεπτών και τις λαβές των θυρών καθώς επίσης και τη σκούρα χρωμιωμένη μάσκα.

Στις περαιτέρω ενημερώσεις περιλαμβάνεται η προσθήκη νέου σχεδιασμού στη μύτη του αυτοκινήτου, τα σκουρόχρωμα φώτα ομίχλης και η απόληξη, καθώς και οι ζάντες αλουμινίου Dark Smoke 18 ιντσών στο Tacoma Nightshade. Το Tundra Nightshade υιοθετεί μαύρους τροχούς και απόληξη εξάτμισης, ενώ το Sequoia Nightshade επίσης διαθέτει σκουρόχρωμο χρωματισμό, μαύρη μάσκα, φώτα ομίχλης και προστατευτικά αμαξώματος. Όλα είναι διαθέσιμα σε Midnight Black Metallic και Magnetic Gray Metallic. Τα Tacoma και Tundra μπορούν προαιρετικά να παραγγελθούν σε Windchill Pearl Look για επιπλέον προσαρμογή, ενώ αντίστοιχα το Tundra προσφέρεται σε Super White και το Sequoia σε Blizzard Pearl.

Advertisement
Advertisement

Εξακολουθούμε να αναμένουμε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και την ημερομηνία λανσαρίσματος κάθε μοντέλου, αλλά πιθανότατα αυτά θα κυκλοφορήσουν το προσεχές καλοκαίρι, στις εκδόσεις Trail Edition για το Tacoma, XSE για τα Tundra, 4Runner και Highlander, όπως αποκαλύπτει το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου.