Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η CUPRA προϊδεάζει για το επόμενο hot-hatch της (+video)

Ελλάδα 9:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η CUPRA προϊδεάζει για το επόμενο hot-hatch της (+video)

ΝΕΑ

Η CUPRA προϊδεάζει για το επόμενο hot-hatch της (+video)

ΝΕΑ

Με ένα νέο video teaser η Cupra παρουσιάζει ένα από τα επόμενα σχέδια της δίνοντας μια πρώτη γεύση από το επόμενο καυτό hatchback που θα βασίζεται στο νέο Leon.

Advertisement
Advertisement

Παρά το σχετικά σύντομο διάστημα από την ίδρυση της η Cupra δείχνει μια έντονη δραστηριοποίηση. Μετά την παραγωγή της έκδοσης υψηλών επιδόσεων του Ateca η εταιρία παρουσίασε και το πρώτο της πρωτότυπο, το Cupra Formentor στο οποίο στοχεύει στην δημοφιλή κατηγορία των crossover.

Σήμερα η Cupra μας δίνει μια ακόμα γεύση από τα μελλοντικά της σχέδια κυκλοφορώντας ένα video με τον τίτλο Cupra Concept Teaser στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα πρωτότυπο με αρκετά επιθετική σιλουέτα που πιθανολογείται πως αφορά την επόμενη γενιά του Cupra Leon.

Advertisement
Advertisement

Το μεσαίο hatchback της Seat έχει ήδη εντοπιστεί αρκετές φορές σε δοκιμές εξέλιξης σε αρκετά σημεία στην Ευρώπη και η στιγμή της αποκάλυψής του πλησιάζει. Φυσικά δεν γνωρίζουμε καμία λεπτομέρεια σχετικά με τις προδιαγραφές της γρήγορης έκδοσης που θα φέρει την υπογραφή της Cupra όμως είναι πολύ πιθανό να υιοθετεί την υβριδική μονάδα η οποία παρουσιάστηκε στο Cupra Formentor αλλά φυσικά με πολύ υψηλότερη απόδοση που θα πλησιάζει τους 300 ίππους.

Το video είναι αρκετά αινιγματικό καθώς δεν δίνει καμία πληροφορία σχετικά με το μοντέλο. Ωστόσο η χρονική στιγμή κυκλοφορίας του αφήνει αρκετές υπόνοιες πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.