Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Citroen προχωρά σε μια νέα απόσυρση!

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Citroen προχωρά σε μια νέα απόσυρση!

ΝΕΑ

Η Citroen προχωρά σε μια νέα απόσυρση!

ΝΕΑ

Η Citroën εξήγγειλε μια νέα απόσυρση με όφελος για όλα τα δημοφιλή της μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η Citroën είναι μία μάρκα που τολμά και καινοτομεί, που συνδέεται άρρηκτα με τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή και τη μετακίνησή τους, ενώ παράλληλα δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν εύκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός νέου αυτοκινήτου. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιούργησε ένα μοναδικό πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ!

Έτσι λοιπόν η Citroën όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν μία έκθεσή της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το νέο τους Citroën. Με τον τρόπο αυτό δίνει αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο σε συνδυασμό με έναν σύντομο χρόνο παράδοσης του καινούργιου!

Advertisement
Advertisement

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën! Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 EAT8
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C3 1.2 vs Hyundai i20 1.0T vs Skoda Fabia 1.0 TSI
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 PS vs Hyundai Bayon 1.0 100 PS 7DCT