Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Chevrolet στη φανέλα της Μάντσεστερ Γ. (vid)

Ελλάδα 11:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Chevrolet στη φανέλα της Μάντσεστερ Γ. (vid)

ΝΕΑ

Η Chevrolet στη φανέλα της Μάντσεστερ Γ. (vid)

ΝΕΑ

Μπορεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων να παραμένει στη γήπεδα της Βραζιλίας, όμως η προετοιμασία των ποδοσφαιρικών συλλόγων για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της αγγλικής premiership και ελπίζουν ότι η νέα τους εμφάνιση θα αποδειχτεί γούρικη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο θρυλικός αγγλικός σύλλογος έχει νέο χορηγό στη φανέλα του, τη Chevrolet. Η πρεμιέρα για τη νέα εμφάνιση των κόκκινων διαβόλων θα γίνει στις 23 Ιουλίου, στο φιλικό με τους L.A. Galaxy στο γήπεδο Rose Bowl της Καλιφόρνια. Θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλες φιλικές αναμετρήσεις (όπως με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 2 Αυγούστου) πριν την πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος στα μέσα Αυγούστου απέναντι στη Σουόνσι.

«Η Μάνστεσερ Γ. έχει περισσότερους από 659 εκατ. φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο και θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί τους το λανσάρισμά της νέας εμφάνισης της ομάδας», δήλωσε ο Tim Mahoney, επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος μάρκετινγκ της Chevrolet. Δημιουργήθηκε μάλιστα ειδική ιστοσελίδα (www.ChevroletFC.com) στην οποία οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ανεβάζουν τη δική τους φωτογραφία, φορώντας την ψηφιακή εκδοχή της νέας φανέλας.

Advertisement
Advertisement

Δείτε επίσης το video με αναφορά στις εμφανίσεις της Μάνστεστερ Γ. από το 1878 – το έτος ίδρυσής της – μέχρι σήμερα. Υπό το ρυθμό του «Glory, Glory Man United», οι οπαδοί περπατούν στους δρόμους της πόλης, φθάνοντας έξω από το Ολντ Τράφορντ. Εκεί ο Wayne Rooney αναφέρει «αυτή η φανέλα ανήκει σε εσένα. Όπως πάντα, όπως και στο μέλλον», πλαισιωμένος από τους Robin van Persie, David De Gea, Adnan Januzaj και Juan Mata.

Οι παρατηρητικοί θα προσέξουν αστέρες της ομάδας από το παρελθόν, όπως ο Sir Bobby Charlton, ο Alex Stepney, ο Denis Law ο Denis Irwin και ο Gary Pallister.