Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Chevrolet Corvette ZR1 αγριεύει

Ελλάδα 9:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Chevrolet Corvette ZR1 αγριεύει

ΝΕΑ

Η Chevrolet Corvette ZR1 αγριεύει

ΝΕΑ

Παρά το γεγονός πως η Chevrolet Corvette ZR1 είναι αναμφίβολα εκρηκτική, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φθάνει το δυναμισμό στα άκρα.

Advertisement
Advertisement

Η ZR1 είναι σαφώς η πιο γρήγορη και πιο ικανή Corvette που έχει παραχθεί ποτέ. Ο υπερτροφοδοτόμενος V8 κινητήρας των 6.2 λίτρων με 760 ίππους και σχεδόν 100 kgm ροπής της χαρίζει επιδόσεις που ίσως μπορούν να χαρακτηριστούν υπερβολικές για το δρόμο, ταιριάζοντας περισσότερο με το περιβάλλον μιας πίστας.

Η συγκεκριμένη ZR1 μάλιστα συνδυάζει την απόδοση με μια αντίστοιχα τρομακτική εμφάνιση καθώς ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την ντύσει με ένα σχέδιο που φέρνει στο μυαλό ένα αγριεμένο αιλουροειδές συνδυάζοντας τις αποχρώσεις του μαύρου και του κόκκινου της φωτιάς.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα η εταιρία Stasse Wheels έλαβε ειδική παραγγελία για την παραγωγή ενός εξειδικευμένου σετ ζαντών οι οποίες θα ταίριαζαν με την συγκεκριμένη εμφάνιση. Έτσι δημιούργησε τις συγκεκριμένες σφυρίλατες ζάντες 19 ιντσών οι οποίες είναι βαμμένες σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση και διακοσμημένες με κόκκινες λεπτομέρειες και φινίρισμα. Μάλιστα στην ίδια κόκκινη απόχρωση είναι βαμμένες και οι δαγκάνες των κεραμικών φρένων που έχουν την δύσκολη αποστολή της τιθάσευσης μιας τόσο μεγάλης ισχύος.

Πάντως η συγκεκριμένη ZR1 φαίνεται πως θα κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Corvette καθώς εκτός από το πιο δυνατή έκδοση που έχει παραχθεί ποτέ θα είναι και η τελευταία με τον κινητήρα εμπρός καθώς πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά στην παρουσίαση της νέας γενιάς C8 η οποία θα είναι πλέον κεντρομήχανη.