Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Chevrolet αναβιώνει το Blazer

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Chevrolet αναβιώνει το Blazer

ΝΕΑ

Η Chevrolet αναβιώνει το Blazer

ΝΕΑ

Περίπου 13 χρόνια από τον τερματισμό της παραγωγής του, το Chevrolet Blazer επανέρχεται στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά με την μορφή και το χαρακτήρα ενός SUV.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο Blazer έρχεται να καλύψει το κενό στη γκάμα των SUV της Chevrolet καθώς θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο μικρό Equinox και στο μεγάλο επταθέσιο Traverse. Εκτός από το γεγονός πως το νέο Blazer θα είναι ένα SUV ένα παραδοσιακό 4×4, το σχεδιαστικό τμήμα της GM έχει διαφοροποιήσει και την αισθητική προσέγγιση του, ενσωματώνοντας μάλιστα ορισμένα στοιχεία δυναμισμού από την Camaro SS, η οποία φαίνεται πως έχει επηρεάσει και τον εσωτερικό σχεδιασμό.

Το Blazer θα μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα ενώ θα διαθέτει και συρόμενα πίσω καθίσματα προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα μεταβολής του χώρου αποσκευών. Φυσικά το Blazer θα είναι εξοπλισμένο με πολλά από τα γνωστά συστήματα ασφάλειας, υποβοήθησης του οδηγού αλλά και συνδεσιμότητας. Θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Basic, Premier και RS.

blazer201945634543harpi640

Advertisement
Advertisement

Σε πρώτη φάση το νέο SUV της Chevrolet θα διατίθεται με δύο κινητήρες. Ο μικρότερος τετρακύλινδρος 2.5 λίτρων θα αποδίδει 193 ίππους ενώ ο μεγαλύτερο V6 3.6 λίτρων θα φθάνει τους 305 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Επίσης στις πλούσιες εκδόσεις Premier και RS τα τετρακίνητα μοντέλα θα διαθέτουν μια νέα τετρακίνηση η οποία θα ρυθμίζει την κατανομή της ισχύος μέσω ενός συστήματος με διπλό συμπλέκτη.

Οι πωλήσεις του Chevrolet Blazer αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.

blazer201945634543harpi640_1

Advertisement