Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η CC έχει «κάτι special» και για το Tesla Model S Plaid

Ελλάδα 22:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η CC έχει «κάτι special» και για το Tesla Model S Plaid

Mobility

Η CC έχει «κάτι special» και για το Tesla Model S Plaid

Mobility

Μια εταιρεία που ειδικεύεται στις «προσθετικές», ασχολήθηκε και με το Tesla Model S Plaid, αναδεικνύοντας με τον τρόπο της την ιδιαίτερη δυναμική του ηλεκτρικού μοντέλου με τις καταιγιστικές επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το σίγουρο είναι πως μετά τις επεμβάσεις της Competition Carbon, το Tesla Model S Plaid, δεν θα περνάει πουθενά απαρατήρητο.

Αυτό βέβαια, σπάνια συνέβαινε, έτσι και αλλιώς μια και το Model S Plaid, δεν είναι μια τυπική περίπτωση αυτοκινήτου και μόνο από τις διαστάσεις, το αυτοκίνητο είναι αδύνατον να μην τραβήξει την προσοχή. Πέραν αυτού όμως, το Tesla Model S Plaid είναι το σεντάν με την ταχύτερη επιτάχυνση αυτή τη στιγμή στην αγορά και αυτό ακριβώς ήθελε όπως φαίνεται να τονίσει αλλάζοντας την εμφάνισή του, η Competition Carbon.

Advertisement
Advertisement

Την εταιρεία αυτή, την έχουμε γνωρίσει μέσα από κάποιες περιπτώσεις ακραίων επεμβάσεων, όπως ήταν μια C8 Corvette, με την οποία η CC ασχολήθηκε πριν καν το μοντέλο προχωρήσει στην παραγωγή. Για τη φετινή SEMA στο Λας Βέγκας, η CC ετοίμασε το bodykit με το ιδιαίτερα αυξημένο πλάτος για το κορυφαίο μοντέλο της Tesla. Στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουμε είναι απλά επεξεργασμένες ψηφιακά εικόνες, που σύμφωνα με την εταιρεία όμως, είναι έτοιμα σχέδια για δημιουργία σε ειδικά καλούπια για ανθρακόνημα.

Ξεκινώντας τις τροποποιήσεις είναι μια ανανεωμένη μπροστινή όψη που περιλαμβάνει έναν χαρακτηριστικό προφυλακτήρα με ανασχηματισμένες εισαγωγές αέρα και ένα μεγάλο μπροστινό διαχωριστή, το Model S Plaid είναι πιο κραυγαλέο από ποτέ σχετικά με τις επιδόσεις του. Ομοίως και στις πλευρές του αμαξώματος, οι φουσκωμένοι εμπρός και πίσω θόλοι πάνω από τους τροχούς, συνδυάζονται με τις εκτενείς πλευρικές «φούστες». Από αυτή την όψη, το αυτοκίνητο δείχνει πόσο χαμηλωμένο είναι, ενώ διακρίνονται και οι τροχοί με τις ζάντες ελαφρού κράματος και τις πολλές ακτίνες.

Advertisement

Στο πίσω μέρος συνεχίζονται οι εκτενείς αλλαγές, με μια μεγάλη αεροτομή να δίνει το στίγμα της υψηλής ταχύτητας, κάτι που υπογραμμίζεται και από τον μεγάλο διαχύτη (από ανθρακόνημα και αυτός) στον πίσω προφυλακτήρα. Προφανώς και όλη αυτή η αλλαγή στο αυτοκίνητο, δεν θα είναι «μικρού κόστους» και παρά το γεγονός πως η Competition Carbon δεν έχει δώσει ούτε καν τάξη μεγέθους για το κόστος, σκοπεύει να πουλήσει αυτό το κιτ σε ιδιοκτήτες Tesla Model S Plaid που θα θελήσουν να κάνουν τη διαφορά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως η Tesla βγάζει από τη μύγα… ξύγκι
Πήρε φωτιά κυνηγώντας ένα Tesla Model S (+video)
Δοκιμή: BMW M3 Competition vs Porsche 911 Carrera S

 

Advertisement