Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Carlex φτιάχνει το Ford Ranger των ονείρων μας

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Carlex φτιάχνει το Ford Ranger των ονείρων μας

ΝΕΑ

Η Carlex φτιάχνει το Ford Ranger των ονείρων μας

ΝΕΑ

Με καίριες επεμβάσεις σε πολλά σημεία, η Carlex Design φτιάχνει το Ranger έτσι όπως θα το έκανε κάθε φανατικός φίλος του σκληροτράχηλου pick up της Ford.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός πως έχουν ήδη αποκαλυφθεί τα σχέδια της Ford για την επόμενη γενιά του Raptor (θα παρουσιαστεί το 2022), η Carlex Design «επιμένει» με το υπάρχον, φτιάχνοντας μια έκδοση που θα ήθελαν όλοι οι φανατικοί φίλοι του μοντέλου αλλά και της Ford γενικότερα. Φινιρισμένο σε μαύρο, το αυτοκίνητο της Carlex, έχει λεπτομέρειες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Το παρουσιαστικό του λόγω χρώματος γίνεται λίγο πιο διακριτικό από το εργοστασιακό Raptor αλλά επί της ουσίας, σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, οι προδιαγραφές είναι αντίστοιχες. Το Ranger της Carlex φαίνεται έτοιμο να αναμετρηθεί με το μεγαλύτερο F150 Raptor, με τα μεγάλα τόξα πάνω από τους τροχούς και τον εμπρός προφυλακτήρα να το κάνει να φαίνεται έτοιμο για όλα.

Το Ranger της Carlex Design διαθέτει επίσης κιτ ανάρτησης με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και διαφορετικά χαρακτηριστικά απόσβεσης των ανωμαλιών, φώτα στην οροφή και ολόκληρη έξτρα κατασκευή στο χώρο φόρτωσης που τονίζει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Στην καμπίνα η Carlex Design έχει εξοπλίσει το Ranger με πλήρως επανασχεδιασμένα καθίσματα με ανάγλυφα μοτίβα, εμφανείς λευκές ραφές και συνδυασμός ιταλικής Alcantara και δέρματος για τις επενδύσεις.

Advertisement

Η επιθετική αυτή εμφάνιση, θα συμπληρωθεί άριστα με την προσθήκη του κινητήρα V8 που η Carlex Design ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει. Προς το παρόν, το μοντέλο της έχει ακόμα τον κινητήρα των 2,3 λίτρων του «τυπικού» Ranger.

Advertisement