Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Carlex Design περιποιείται την X-Class

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Carlex Design περιποιείται την X-Class

ΝΕΑ

Η Carlex Design περιποιείται την X-Class

ΝΕΑ

Ποτέ δεν ξέρετε πού θα σας μεταφέρει η επόμενη περιπέτεια σας με τη Mercedes-Benz X-Class. Αν σας αρέσει να μεταφέρετε το ποδήλατό σας μαζί σας, ίσως θελήσετε να βάλετε το νέο κιτ που παρουσιάστηκε από την Carlex Design.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα τροποποίηση από τον βελτιωτικό οίκο διαθέτει ένα ανυψωμένο ράφι που δύναται να υιοθετήσει δίκυκλα και έχει κατασκευαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο όχημα. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι η X-Class μπορεί να μεταφέρει ένα ζευγάρι ποδηλάτων στην καρότσα της χωρίς καμία επέμβαση, πράγμα που είναι αλήθεια. Ωστόσο, το κιτ παρέχει επέκταση στηρίγματος οροφής που λειτουργεί και ως διαχωριστικό. Επιτρέπει την τοποθέτηση των ποδηλάτων πάνω από το πάτωμα της καρότσας, παρέχοντας έτσι έναν ελεύθερο χώρο στο κάτω μέρος για επιπλέον αποσκευές. Απελευθερώνει πολύτιμο χώρο για μεγαλύτερο φορτίο.

Το νέο εξάρτημα της Carlex για την X-Class κοστίζει €4.995. Είναι αρκετά ακριβό, αλλά έρχεται με άφθονα κομψά χαρακτηριστικά. Η δομή είναι κατασκευασμένη από χάλυβα επικαλυμμένη με τμήματα αλουμινίου. Διαθέτει επίσης έναν μηχανισμό κλίσης με τηλεχειρισμό που μετατρέπει το ράφι σε ράμπα για έναν βολικό τρόπο φόρτωσης ή εκφόρτωσης των ποδηλάτων. Οι φωτογραφίες εδώ δείχνουν περαιτέρω προσαρμογές στην X-Class εκτός από τις θέσεις των ποδηλάτων. Προηγήθηκαν τα πακέτα EXY και Urban της Carlex Design για το pickup της Mercedes, τα οποία περιλαμβάνουν διευρυμένα φτερά, φώτα οροφής, καπό από ανθρακονήματα, διαφορετικούς τροχούς και δίχρωμο εξωτερικό με χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα του οίκου.

Advertisement
Advertisement