Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Carbonado GTS τιμάει την Lamborghini Aventador

Ελλάδα 16:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Carbonado GTS τιμάει την Lamborghini Aventador

ΝΕΑ

Η Carbonado GTS τιμάει την Lamborghini Aventador

ΝΕΑ

Η Mansory αποφάσισε να τιμήσει την θρυλική Aventador SVJ Roadster με την μοναδική Carbonado GTS.

Advertisement
Advertisement

Η σχέση της Mansory με την Lamborghini ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη με τον διάσημο οίκο βελτίωσης να έχει δημιουργήσει μοναδικά αυτοκίνητα με βάση τα ιταλικά supercars. Η τελευταία βελτίωση της Mansory είχε όμως μια πολύ ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς έχει να κάνει με την θρυλική Aventador SVJ Roadster.

Το ιταλικό supercar πέρυσι αποσύρθηκε από την παραγωγή και τη θέση του πήρε η Revuelto. Για να τιμήσει λοιπόν το μοναδικό αυτό μοντέλο η Mansory αποφάσισε να κατασκευάσει μια ιδιαίτερη Aventador με άκρως επιθετική προσέγγιση.

Εξωτερικά αυτή η Lamborghini έχει καινούριο καπό, καινούριο και πιο επιθετικό προφυλακτήρα, νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και νέες πτέρυγες στο πίσω μέρος. Διαφορετικός είναι ο σχεδιασμός και στις απολήξεις των εξατμίσεων, ενώ οι τροχοί είναι 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω.

Advertisement
Advertisement

H Lambo της Mansory δεν ονομάστηκε τυχαία Carbonado GTS καθώς όλο το κουστούμι είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Ο χρωματισμός είναι επίσης επιβλητικός με έναν συνδυασμό χαλκού και μαύρου να κάνει ακόμα πιο άγρια την Aventador.

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by MANSORY (@mansory)

Advertisement

Όσο για τον κινητήρα, αυτός παραμένει ο V12 των 6,5 λίτρων ο οποίος στην ατμοσφαιρική του μορφή αποδίδει 820 ίππους και 780 Nm ροπής. Σύμφωνα με την Mansory οι επιδόσεις είναι 2,8 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα και 355 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.

Η Mansory δεν έχει γνωστοποιήσει αν η συγκεκριμένη Carbonado GTS θα βγει προς πώληση ή θα μείνει στην ιστορία ως ένα μουσειακό έκθεμα προς τιμήν της Aventador SVJ Roadster.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαρροή για την πρώτη ηλεκτρική Lamborghini
Πόσο θα πουληθεί αυτή η Lamborghini Miura;
Πότε θα πωλείται η ηλεκτρική Lamborghini;