Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Cadillac αποκαλύπτει το νέο λογότυπο με τη Lyriq

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Cadillac αποκαλύπτει το νέο λογότυπο με τη Lyriq

Mobility

Η Cadillac αποκαλύπτει το νέο λογότυπο με τη Lyriq

Mobility

Το αμιγώς ηλεκτρικό Lyriq, είναι το μοντέλο με το οποίο και τυπικά πλέον, η Cadillac περνάει στην επόμενη φάση της ως αυτοκινητοβιομηχανία, οπότε με την ευκαιρία η εταιρεία λανσάρει και το νέο της έμβλημα.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι πολλές οι αυτοκινητοβιομηχανίες που περνάνε σε διάρκεια ύπαρξης τα 100 χρόνια και η Cadillac είναι μέσα σε αυτή τη σχετικά ολιγομελή κατηγορία.

Οι αλλαγές του σήματος μιας εταιρείας, είθισται να γίνονται όταν έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια ή όταν υπάρχει κάποια θεμελιώδης αλλαγή στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η εκάστοτε εταιρία. Στην προκειμένη περίπτωση, η Cadillac θα λέγαμε πως ανήκει στη δεύτερη περίπτωση, μια και δεν είναι τυχαίο το ότι η αλλαγή του σήματος, πραγματοποιείται πάνω στο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο. Επίσης ακολουθεί τη γενικότερη τάση που θέλει ελάχιστο έως καθόλου χρώμα και καθόλου 3D, προκειμένου η αναγνώριση να είναι πιο εύκολη στα sacial media και γενικά στις φορητές συσκευές.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Lyriq, είναι προφανώς η καταλληλότερη συγκυρία για να σηματοδοτηθεί η επόμενη μεγάλη αλλαγή για το σήμα, που μέσα σε έναν αιώνα έχει αλλάξει 12 φορές. Κατά βάση, το σήμα της Cadillac που λανσάρεται στο Lyriq, παραμένει πιστό στο σχήμα και ως ένα σημείο, στη δομή του λογοτύπου έτσι όπως παρουσιάστηκε μέσα στην προηγούμενη δεκαετία.

Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο το σήμα του Lyriq είναι διαφορετικό, έγκειται στο συνδυασμό χρωμάτων που καταργήθηκε και στη θέση του βρίσκουμε τώρα μια φωτιζόμενη ασπρόμαυρη διαμόρφωση που δίνει το στίγμα της νέας εποχής στο σήμα και κατ’ επέκταση και στο αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ηλεκτρικό που ξεπούλησε μέσα σε μόλις 19 λεπτά
Πόσο θα ζυγίζει το ηλεκτρικό Hummer;
Το νέο αγωνιστικό hypercar της Cadillac

Advertisement

 

 

 

Advertisement