Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Bugatti φόρος τιμής!

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Bugatti φόρος τιμής!

ΝΕΑ

Μία Bugatti φόρος τιμής!

ΝΕΑ

Μία νέα σειρά ειδικών εκδόσεων της Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse ανακοίνωσε η Bugatti. Θα τιτλοφορείται Legend και θα αποτελεί φόρο τιμής σε σπουδαίους οδηγούς του παρελθόντος! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Κάθε μία από αυτές, θα έχει κάποιες σχεδιαστικές διαφορές που θα παραπέμπουν στις Bugatti που οδηγούσαν αυτοί οι έξι “ήρωες” στον θρυλικό αγώνα 24h Le Mans, αρχής γενομένης από το μοντέλο αφιερωμένο στον Jean-Pierre Wimille.

Όντας επί σειρά ετών οδηγός της, κέρδισε δύο φορές με γαλλικά αυτοκίνητα στον 24ωρο αγώνα του Mans: Το 1937 με την 57G Tank και δύο χρόνια μετά με την 57C Tank και το μπλε χρώμα παραπέμπει στο αγωνιστικό του με το οποίο πανηγύρισε πρώτη φορά στο γαλλικό σιρκουί.
[nggallery id=2897]
Πέραν του χρώματος, υπάρχουν διάφορες άλλες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην 57G. Θα παραχθεί μόλις σε 3 κομμάτια, με αδιευκρίνιστη ακόμα τιμή απόκτησης, ενώ θα κάνει την εμφάνιση της στο Pebble Beach Concours d’Elegance της επόμενης εβδομάδας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα έχουν αποκαλυφθεί και οι έξι… θρυλικές Bugatti, που όλες θα βασίζονται στη Grand Sport Vitesse του 2012 που αποδίδει 1200 PS μέσω του W16 8.0 lt κινητήρα που χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 2.6 sec.
[nggallery id=2896]

Advertisement
Advertisement