Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti Divo μεταμορφώνεται… (video)

Ελλάδα 9:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bugatti Divo μεταμορφώνεται… (video)

ΝΕΑ

Η Bugatti Divo μεταμορφώνεται… (video)

ΝΕΑ

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη της Divo κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ανεπίσημo σχέδιo για το πώς θα μπορούσε να δείχνει η αγωνιστική έκδοση του hypercar της Bugatti για τον αγώνα του Le Mans.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Λίγο ταλέντο στο Photoshop αρκεί για να μετατρέψει την Divo σε ένα πανίσχυρο αγωνιστικό για τον θρυλικό αγώνα του Le Mans. Η ιδέα φαίνεται πως προέκυψε ενόψει της σύστασης της καινούργιας κατηγορίας Hypercar Class που θα προστεθεί από τη FIA το 2020.

Άλλωστε η Divo έχει πάρει την ονομασία της από τον Γάλλο οδηγό αγώνων Albert Divo, ενώ την ίδια στιγμή η Bugatti έχει φανερώσει πως το νέο της μοντέλο δημιουργήθηκε με σαφώς πιο οδηγοκεντρικά κριτήρια σε σχέση με την Chiron.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά η Bugatti δεν έχει αφήσει προς το παρόν την παραμικρή υποψία συμμετοχής της στη νεοσύστατη κατηγορία που αναμένεται να έχει σημαντικές ελευθερίες στους κανονισμούς με συνέπεια να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών κατασκευαστών ενώ τα αυτοκίνητα προβλέπεται να είναι σε επιδόσεις εξαιρετικά κοντά στα κορυφαία LMP1.

Πάντως η Bugatti θα ταίριαζε ιδανικά μεταξύ των συμμετεχόντων καθώς έχει μια μακρόχρονη παράδοση το Le Mans η οποία ξεκινά από το 1911 ενώ η τελευταία φορά που αυτοκίνητο της εταιρίας βρέθηκε στον αγώνα ήταν το 1994 με την EB110 και φυσικά όλοι θα θέλαμε να την ξαναδούμε σε αγωνιστική δράση.