Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti Chiron σε έκδοση «σπιρτόκουτο»

Ελλάδα 18:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bugatti Chiron σε έκδοση «σπιρτόκουτο»

ΝΕΑ

Η Bugatti Chiron σε έκδοση «σπιρτόκουτο»

ΝΕΑ

Η φαντασία του ψηφιακού καλλιτέχνη Nikita Aksyonov πάει πολύ μακριά. Αυτό δείχνει και το τελευταίο του δημιούργημα, ένα αυτοκίνητο πόλης που βασίζεται στην Bugatti Chiron.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η μικροσκοπική Chiron, θέλοντας να συμβαδίσει με τις τάσεις της εποχής θα διαθέτει κινητήρα υβριδικής τεχνολογίας, εξ ου και ο κωδικός «City Hybrid» και όχι τον W16 με τα τέσσερα turbo και την εξωπραγματική ισχύ των 1.500 ίππων.

Αισθητικά, χάρη και του Photoshop, το ψηφιακό μοντέλο διαθέτει κάποια στοιχεία, τα οποία έρχονται αυτούσια από το γαλλικό hypercar, όπως οι μεγάλοι οριζόντιοι αεραγωγοί, η παραδοσιακή μάσκα σχήματος πετάλου και οι χαρακτηριστικοί προβολείς LED τεσσάρων κατόπτρων.

Advertisement
Advertisement

Μόνο που εδώ διαθέτουν σαφώς μικρότερο μέγεθος, για να ταιριάξουν με τις διαστάσεις του αμαξώματος.

Πίσω ξεχωρίζει η λωρίδα LED που περιλαμβάνει τα πίσω φώτα και φλας και ο διαχύτης που περιλαμβάνει τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αξιαγάπητος Aksyonov έχει αντιγράψει χωρίς καμία εξαίρεση το σχεδιαστικό μοτίβο του BMW i3, όπως την ασυνήθιστα ψηλή σιλουέτα, τους ακροβολισμένους στις γωνίες του αμαξώματος τροχούς και τη μεγάλη γυάλινη επιφάνεια.