Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW X5 σε έκδοση pick-up 6×6

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW X5 σε έκδοση pick-up 6×6

ΝΕΑ

Η BMW X5 σε έκδοση pick-up 6×6

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο project της BMW αλλά για μια έμπνευση του σχεδιαστή Aksyonov Nikita που απεικονίζει τη νέα Χ5 ως εξάτροχο pick-up.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η τέταρτη γενιά της BMW X5 υπόσχεται μια σημαντική βελτίωση σε κάθε επιμέρους τομέα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο όλοι αναμένουμε την πρώτη οδηγική επαφή μαζί της προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν τα λεγόμενα της BMW επαληθεύονται.

Μέχρι τότε το νέο SUV των Βαυαρών είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής αρκετών ανήσυχων σχεδιαστών όπως ο Aksyonov Nikita ο οποίος κυκλοφόρησε κάποια σχέδιά του με μια αρκετά ανατρεπτική εκδοχή της νέας X5.

Ο σχεδιαστής έχει προσθέσει λοιπόν στο πίσω μέρος μια καρότσα αλλά και μια επιπλέον σειρά τροχών δημιουργώντας έτσι μια pick-up τριαξονική εκδοχή της X5.

Advertisement
Advertisement

Ίσως κάτι τέτοιο να είχε απήχηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς η αγορά των ΗΠΑ είναι γνωστή για την προτίμησή της σε τέτοιου είδους οχήματα όμως είναι δεδομένο πως η BMW δεν έχει ούτε την παραμικρή σκέψη ή διάθεση για τη δημιουργία κάτι τέτοιου.

bmw-x5-6x6-14567654harpi360