Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW M340d Touring και ο τάρανδος (+video)

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW M340d Touring και ο τάρανδος (+video)

ΝΕΑ

Η BMW M340d Touring και ο τάρανδος (+video)

ΝΕΑ

Η τελευταία έκδοση του μοντέλου της BMW, στην έκδοση με το Touring αμάξωμα τους 340 ίππους και την τετρακίνηση, δημιουργεί προσδοκίες για καλύτερο αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Η BMW M340d Touring με την τετρακίνηση, στις εγκαταστάσεις του km77.com έδειξε πως οι δυνατότητές της να ανταποκριθεί σε δύσκολες καταστάσεις, είναι χαμηλότερες του αναμενόμενου.

Ο diesel κινητήρας προσφέρει περίσσεια ισχύος και ροπής (700 Nm) στον οδηγό, που έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικό πλαίσιο, συνδυασμένο με κορυφαίες τεχνολογίες για τον έλεγχο της δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. Όλα τα παραπάνω, μαζί με την τετρακίνηση, δημιουργούν ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες για τις ικανότητες του μοντέλου της BMW στο να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες του km77.com.

Advertisement
Advertisement

Στην πράξη όμως, αυτό που προκύπτει είναι λιγότερο από αυτό που όλοι θα περίμεναν, με το καλύτερο πέρασμά του από τη δοκιμασία του ταράνδου, να καταγράφεται με ταχύτητα εισόδου 71 χλμ./ώρα. Σε αυτή την ταχύτητα, η συμπεριφορά του μοντέλου της BMW είναι υποδειγματική και προφανώς, τα χιλιόμετρα αυτά –της εισόδου- δεν είναι και λίγα. Ακόμα όμως και με επιλεγμένο το πρόγραμμα Sport για την κίνηση του αυτοκινήτου, το μοντέλο της BMW δεν κατάφερε κάτι καλύτερο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η M70 xDrive είναι πλέον η κορυφαία BMW i7
Με πόσα αγοράζεις BMW M;
Ήδη από το 1995 η BMW «έβλεπε» τη μεγάλη μάσκα (+video)