Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW M θα έχει αποκλειστικό μοντέλο μέχρι το 2021

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW M θα έχει αποκλειστικό μοντέλο μέχρι το 2021

ΝΕΑ

Η BMW M θα έχει αποκλειστικό μοντέλο μέχρι το 2021

ΝΕΑ

Η φήμη για τη δημιουργία ενός αποκλειστικού μοντέλου από το τμήμα M Division της BMW επιβεβαιώθηκε και επίσημα με το αυτοκίνητο να αναμένεται μέσα στο 2021

Advertisement
Advertisement

Η είδηση προέρχεται από το αγγλικό Auto Express που αναφέρει πως σε αποκλειστική συνέντευξη, το αφεντικό της BMW Μ, Markus Flasch δήλωσε: «Μπορώ να φανταστώ το τμήμα μας να φτιάχνει αποκλειστικό μοντέλο, μου αρέσει αυτή η ιδέα και πιστεύω πως θα κάνουμε κάτι τέτοιο».

Θυμίζουμε πως η BMW συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας με το plug-in υβριδικό πρωτότυπο Vision M Next όμως ο Flasch δεν δεσμεύτηκε πως το αυτοκίνητο της BMW M θα ακολουθεί την λογική ενός κεντρομήχανου supercar. «Δεν είναι αναγκαίο το αυτοκίνητό μας έχει κινητήρα στο κέντρο, όμως να είστε σίγουροι πως θα ξεχωρίζει από το πλήθος» σημείωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

Advertisement
Advertisement

Είναι πάντως σαφές πως ο επικεφαλής της BMW M δεν πρόκειται να ανοίξει σύντομα τα χαρτιά του. Ωστόσο πηγές μέσα από την BMW αφήνουν να εννοηθεί πως το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στο κοινό μέσα στο 2021 και θα έχει κάποιο είδος ηλεκτροποίησης. Άλλωστε είναι γνωστό πως η BMW M πολύ σύντομα θα παρουσιάσει το πρώτο ηλεκτροποιημένο μοντέλο της. Ωστόσο ο Flasch έχει τονίσει και στο παρελθόν πως το τμήμα BMW M θα υιοθετήσει τις καινούργιες τεχνολογίες μόνο όταν η συμβολή τους θα είναι ουσιαστική και καθοριστική για την αναβάθμιση της συνολικής απόδοσης και των επιδόσεων.