Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η BMW κάνει κινηματογράφο το πίσω κάθισμα

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW κάνει κινηματογράφο το πίσω κάθισμα

Mobility

Η BMW κάνει κινηματογράφο το πίσω κάθισμα

Mobility

Η BMW παρουσίασε στη φετινή CES την τεράστια οθόνη με διαγώνιο 31 ιντσών πίσω από τα εμπρός καθίσματα, που μετατρέπει το πίσω κάθισμα σε κινηματογράφο.

Advertisement
Advertisement

Η BMW θέτει νέα πρότυπα για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών με τη νέα της οθόνη Theatre που ανακοινώθηκε στην CES 2022.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό που θα βρεθεί στη λίστα εξοπλισμού κάποιων μοντέλων της BMW, παρουσιάστηκε και λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στο να περάσει στην παραγωγή. Η «πρωταγωνίστρια» στο νέο αυτό θέμα, είναι φυσικά η αναδιπλούμενη οθόνη 31 ιντσών με ανάλυση έως και 8K που εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Φυσικά, το θέμα δεν είναι μόνο η οθόνη, καθώς η εμπειρία «απογειώνεται» με την υπηρεσία Amazon Fire TV την οποία υποστηρίζει.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι θα λειτουργεί ακριβώς όπως η οικιακή Fire TV, ενώ το σύστημα υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G, ώστε να μπορεί να μεταδίδει όλες τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τη μουσική αλλά και podcast που μπορεί να βρει κανείς στο Amazon Fire TV. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν εικόνα 16:9 ή 32:9 και αυτό γίνεται μέσα από το μενού ελέγχου των λειτουργιών του συστήματος, από τις μικρές οθόνες αφής που είναι ενσωματωμένες στις πίσω χειρολαβές των θυρών.

Το ηχοσύστημα είναι το Surround Diamond της Bowers & Wilkins, το οποίο χρησιμοποιεί μοναδικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των tweeter με διαμάντια για μια πολύπλευρη εμπειρία ήχου. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το μοντέλο ή τα μοντέλα της BMW που θα μπορούν να εφοδιαστούν με την μεγάλη αυτή οθόνη αλλά αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022 να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία επ’ αυτού.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Chrysler Airflow Concept στην CES
Νωρίτερα θα κλείσει τις πύλες της η φετινή CES
Dacia Duster: Το sucess story των σύγχρονων SUV

Advertisement

 

 

 

Advertisement