Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bentley Continental GT W12 “παίρνει ζωή” (video)

Ελλάδα 20:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bentley Continental GT W12 “παίρνει ζωή” (video)

ΝΕΑ

Η Bentley Continental GT W12 “παίρνει ζωή” (video)

ΝΕΑ

Πως μια Bentley Continental GT συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Αγγλία.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία κατασκευής της εντυπωσιακής Bentley Continental GT… παίρνει θέση μετά το αντίστοιχο βίντεο του WELT Documentary, για τη Lamborghini Huracan EVO, που είδαμε πρόσφατα.

Το όνομα Bentley Continental υφίσταται από τις αρχές του 1950 και η τελευταία γενιά GT βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής, στο εργοστάσιο της Αγγλίας.

Χάρη στο ντοκιμαντέρ του WELT Documentary μπαίνουμε μέσα στο εργοστάσιο και παρακολουθούμε την κατασκευή της Continental GT. Παρά το γεγονός ότι προσφέρεται με V8 μοτέρ, το βίντεο επικεντρώνεται κυρίως στο κορυφαίο μοντέλο με τον θηριώδη W12 κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Οι επιδόσεις της Continental GT W12
Αυτό το μηχανικό σύνολο προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στην Continental GT. O 6λιτρος κινητήρας συνοδεύεται από δύο τουρμπίνες και η απόδοσή του φτάνει τα 630 άλογα και τα 900 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων και η επιτάχυνση 0-96 km/h του τετρακίνητου μοντέλου είναι 3,3 sec. Το εργοστάσιο ανακοινώνει ότι η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να σημειώσει είναι 333 km/h.

Advertisement

Στο ντοκιμαντέρ, 92 υπάλληλοι της Bentley είναι υπεύθυνοι για την συναρμολόγηση του κινητήρα, εκ των οποίων οι 24 έχουν ειδίκευση στον W12 της βρετανικής φίρμας. Παράλληλα, παρακολουθούμε στενά πώς το μοτέρ καταλήγει στο μηχανοστάσιο της Continental σε απόλυτη συνεργασία ανάμεσα σε ανθρώπους και ρομπότ.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

O Schumacher ξανά μαζί μας;

Advertisement

Τέλος τα ταξίδια με το παλιό αυτοκίνητο…

Οι χειρότερες κινέζικες απομιμήσεις αυτοκινήτων (video)