Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Lamborghini Huracan Evo από το μηδέν (video)

Ελλάδα 3:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Lamborghini Huracan Evo από το μηδέν (video)

ΝΕΑ

Μια Lamborghini Huracan Evo από το μηδέν (video)

ΝΕΑ

Η νέα Lamborghini Huracan Evo είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά supercars που υπάρχουν στην κόσμο και προέρχεται από τη χώρα της Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό της “γουργουρίζει” ο V10 και εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει οι μηχανικοί να σπαταλήσουν πάρα πολλές εργατοώρες πάνω από το ιταλικό μοντέλο.

Για να καταλάβετε όμως για τον ιδρώτα που ρίχνουν, το παρακάτω ντοκιμαντέρ περιγράφει όλα τα βήματα που χρειάζονται ώστε να περάσει η Huracan Evo τη γραμμή παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Η Welt μοιράζεται ένα βίντεο 40 λεπτών, που δείχνει την κατασκευή του ιταλικού supercar από το μηδέν. Ακόμα μπορείτε να βρείτε και περισσότερα ντοκιμαντέρ ιδιου τύπου με την κατασκευή αυτοκινήτων όπως τη Bugatti Chiron και τη Brabus Mercedes.

Η Lamborghini Huracan Evo αντικατέστησε την Huracán το 2019, αποτελώντας ένα ελαφρύ facelift του supercar, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2014. Η νεα Huracan Evo διατίθεται σε coupe και convertible αμάξωμα, ακόμα και ως πισωκίνητη, ενώ έρχεται με το μοτέρ της απερχόμενης Huracan Performante. Η απόδοση του 5.2 V10 κινητήρα αγγίζει τα 630 άλογα και η επιτάχυνση 0-96 km/h πραγματοποιείται σε μόλις 2,9 sec.