Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ΑΒΤ «απογειώνει» το Audi TT RS

Ελλάδα 14:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΑΒΤ «απογειώνει» το Audi TT RS

ΝΕΑ

Η ΑΒΤ «απογειώνει» το Audi TT RS

ΝΕΑ

Το νέο Αudi TT RS από την ABT θα κάνει του ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου μαζί με το βελτιωμένο Audi S4 Avant που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η βελτίωση βασίζεται πάνω στο Audi TT RS των 400 ίππων, με την ισχύ του 2,5λιτρου TFSI κινητήρα του να φθάνει πλέον στα 500 άλογα, προσφέροντας ένα πολύ γρήγορο 0-100 km/h που βρίσκεται κάτω από τα 3,5 sec (3,7 sec στο εργοστασιακό TT RS). Παράλληλα, η ABT αφαιρεί και τον περιοριστή ταχύτητας, ώστε το νέο TT RS-R να προσφέρει τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 300 km/h.Στο πεδίο της εμφάνισης, η γερμανική βελτιωτική φίρμα τονίζει την εικόνα του Audi TT προσθέτοντας νέα τμήματα από ανθρακονήματα όπως εμπρόσθιο σπόιλερ και πίσω διαχύτη. Παράλληλα, έχει αλλάξει η σχεδίαση της γρίλιας της μάσκας, υπάρχουν νέα λογότυπα «TT RS-R», ενώ κατά παραγγελία μπορεί να τοποθετηθεί και μια νέα πιο σπορ εξάτμιση με ρυθμιζόμενα κλαπέτα.

Advertisement
Advertisement

Η τελική βελτίωση αφορά στην ανάρτηση που αποκτά τα σπορ ελατήρια της ABT, τα οποία μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, ενώ υπάρχουν και νέες αντιστρεπτικές στο εμπρός και πίσω άξονα. Οι ζάντες είναι 20 ιντσών και μπορούν να παραγγελθούν σε διάφορα σχέδια.