Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi ετοιμάζει το Q1!

Ελλάδα 6:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi ετοιμάζει το Q1!

ΝΕΑ

Η Audi ετοιμάζει το Q1!

ΝΕΑ

Η βασισμένη στις εξαιρετικές πωλήσεις «τρέλα» των αυτοκινητοβιομηχανιών για δημιουργία ολοένα και περισσότερο compact crossovers, δεν θα μπορούσε παρά να επηρεάσει και την Audi. Έτσι μετά το Q2, η γερμανική μάρκα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ακόμα μικρότερο SUV!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για το ενδεχόμενο να δούμε στους δρόμους Q1, όμως αυτή τη φορά είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο να γίνει πραγματικότητα το εν λόγω project!

Σύμφωνα με το Auto Express, το VW Group έχει δώσει το πράσινο φως και η επέκταση της γκάμας Q θα έρθει μέσα στην επόμενη διετία! Τι να περιμένουμε λοιπόν να δούμε μέσα στο 2020;

Advertisement
Advertisement

Ένα μοντέλο που θα βασίζεται στη νέα γενιά του Α1 η οποία θα μας συστηθεί μέσα στο 2019. Θα πατάει στην πλατφόρμα MQB και θα μοιράζεται κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με άλλα τέκνα των brands του ομίλου. Από 3κύλινδρο υπέρ-τροφοδοτούμενο χιλιάρη μέχρι 1600άρη diesel.

Και φυσικά, κάθε χρόνο που περνάει πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως κάθε νέο όχημα θα διαθέτει και εκδόσεις κάποιου είδους υβριδικής ή ακόμα και ηλεκτρικής τεχνολογίας. Ας κάνουμε όμως ένα βήμα τη φορά και να περιμένουμε με υπομονή την πρώτη επίσημη τοποθέτηση της Audi.

Μέχρι τότε, δίνουμε έμφαση στα πρόσφατα λόγια του διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας από το Ίγκολσταντ, Bram Schot: «Δεν μπορείς να αγνοήσεις την τάση της αγοράς για τα SUV. Το ερώτημα είναι πόσο μεγάλο σε βάθος αλλά και σε εύρος γκάμας θέλουμε να είναι το πρόγραμμά μας. Ανάλογα τις προοπτικές, θα αποφασίσουμε πως θα διαμορφωθούν τα μελλοντικά μας πλάνα. Όμως δεν θα αποτελούσε έκπληξη το να δείτε σε 2 ή 3 χρόνια ένα τέτοιο όχημα, μιας και προσπαθούμε να αντιδρούμε γρήγορα στις απαιτήσεις των αγορών».

Advertisement

Το πόσο γρήγορα, θα φανεί σε δύο χρόνια…