Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi επέλεξε Ελλάδα…

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi επέλεξε Ελλάδα…

ΝΕΑ

Η Audi επέλεξε Ελλάδα…

ΝΕΑ

Στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην πανέμορφη Ρόδο πραγματοποιήθηκε η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση του Audi RS e-tron GT των 646 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια ακόμη δήλωση-ψήφο εμπιστοσύνης προς τη χώρα μας από μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, αφού το συγκεκριμένο event αφορούσε στην πρώτη οδηγική παρουσίαση του πανίσχυρου ηλεκτρικού μοντέλου Audi RS e-tron GT.

Έτσι λοιπόν, από τις 19 έως τις 30 Οκτωβρίου δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων μέσων όλης της Ευρώπης –μεταξύ των οποίων και του newsauto, βρέθηκαν στη Ρόδο και οδήγησαν το RS e-tron GT σε έκδοση προπαραγωγής. – Διαβάστε εδώ τις οδηγικές μας εντυπώσεις

Advertisement
Advertisement

Για τις ανάγκες της παρουσίασης στο νησί βρέθηκαν 3 αυτοκίνητα (πολύ μεγάλης αξίας αφού πρόκειται ουσιαστικά για πρωτότυπα), καθώς και άνθρωποι της Audi από τη Γερμανία, απαραίτητοι για τις ανάγκες παραγωγής.

Εντυπωσιακά πλάνα με το αυτοκίνητο σε φόντο διαφόρων τοποθεσιών του νησιού συνοδεύουν την κάλυψη της οδηγικής παρουσίασης του Audi RS e-tron GT, αλλά και όλο το υλικό που αποκάλυψε σήμερα η Audi.

Advertisement

Τονίζουμε ότι το συγκεκριμένο event ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Γερμανία, όμως η αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα οδήγησε την Audi στο να ψάξει άλλη χώρα.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε λόγω των χαμηλών κρουσμάτων κορωνοϊού την περίοδο της παρουσίασης και η Ρόδος λόγω του καλού καιρού που θα επικρατούσε εκεί, των πολύ καλών εγκαταστάσεών της (διατίθενται ήδη εκεί αρκετοί φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων), αλλά και φυσικά του αεροδρομίου της.

Advertisement