Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin… σερβίρεται με πάγο! (vid)

Ελλάδα 3:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin… σερβίρεται με πάγο! (vid)

ΝΕΑ

Η Aston Martin… σερβίρεται με πάγο! (vid)

ΝΕΑ

Η πετυχημένη εκδήλωση μαθημάτων οδήγησης στο χιόνι και τον πάγο κατά τον περασμένο χειμώνα, οδήγησε την Aston Martin να το επαναλάβει και τον προσεχή Φεβρουάριο. Η τοποθεσία είναι η ίδια, το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η βρετανική εταιρεία έχει σχεδιάσει στα Βραχώδη Όρη μία σειρα από δοκιμασίες, οι οποίες απευθύνονται στους πελάτες της που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες οδήγησης σε παγωμένες επιφάνειες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος στο «Aston Martin On Ice» μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο τριήμερα (20-22 Φεβρουαρίου και 22-24 του ίδιου μήνα), δηλώνοντας συμμετοχή στη σελίδα www.astonmartin.com/en-us/us-events/on-ice. Οι εκπαιδευτές της Aston Martin θα τους δείξουν πώς οδηγεί κάποιος απολαυστικά αλλά με ασφάλεια στο χιόνι και τον πάγο, πριν τους παραδώσουν τον έλεγχο των μοντέλων της Aston Martin (V12 Vantage S, Vanquish, DB9 κ.α.).

Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν βέβαια σε πολυτελή δωμάτια, θα δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις από τους σεφ και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και άλλες δραστηριότητες, όπως σκι ή snowboard.