Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin ετοιμάζει την απόλυτη Vantage

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin ετοιμάζει την απόλυτη Vantage

ΝΕΑ

Η Aston Martin ετοιμάζει την απόλυτη Vantage

ΝΕΑ

Η Aston Martin υπόσχεται στους φίλους της ότι η επερχόμενη Vantage θα προκαλεί φόβο στους αντιπάλους.

Advertisement
Advertisement

Στις 12 Φεβρουαρίου η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει το μονοθέσιο και την ομάδα της Formula 1 για το 2024. Παράλληλα με την παρουσίαση της ομάδας θα έχουμε ακόμα μια αποκάλυψη, αυτή της νέας Vantage η οποία περνάει πλέον στη δεύτερη γενιά της.

Το νέο μοντέλο σύμφωνα με τους ανθρώπους της Aston Martin, θα είναι ο «απόλυτος χούλιγκαν» με ακραίες επιδόσεις που θα κάνουν την Mercedes-AMG GT και την Porsche 911 να τρέμουν. Η Aston Martin έδωσε μόνο μια φωτογραφία στη δημοσιότητα από το νέο αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα καθώς δείχνει μόνο τη μία πλευρά του μοντέλου από χαμηλά.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά η Vantage δεν θα είναι πολύ διαφορετική και θα ακολουθεί τη δομή της DB12. Ο κινητήρας αναμένεται να είναι ο γνωστός V8 των 4.0 λίτρων με απόδοση σίγουρα μεγαλύτερη των 500 ίππων που απέδιδε η προηγούμενη γενιά, ενώ ανανεωμένο και πιο ελαφρύ θα είναι το πλαίσιο με σαφή προσανατολισμό στην σπορ οδήγηση.

Αναβαθμίσεις θα έχουμε στα αεροδυναμικά του αυτοκινήτου για καλύτερη απόδοση στις υψηλές ταχύτητες και στις στροφές. Παράλληλα, η εταιρεία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα να δούμε ειδικές εκδόσεις της Vantage όπως έγινε με την DBX. Ίσως μια Vantage Volante να είναι διαθέσιμη ακόμα και μέσα στο 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία Aston Martin DB6 με ηλεκτρική καρδιά
Πότε παρουσιάζεται η νέα Aston Martin Vantage;
Στα όρια του… χουλιγκανισμού οι νέες Aston Martin Vantage και DBS

Advertisement