Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλυτη Bugatti από τον “The Kyza”

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλυτη Bugatti από τον “The Kyza”

ΝΕΑ

Η απόλυτη Bugatti από τον “The Kyza”

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Divo δεν θα αποτελέσει το τελευταίο μοντέλο που βασίζεται στη Chiron της Bugatti. Φήμες αναφέρουν για την απόλυτη Bugatti και άλλα τέτοια, λες και η Chiron δεν είναι κάτι τέτοιο! Ας μάθουμε περισσότερα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στην πραγματικότητα, πηγές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα στα σκαριά, όλα με απόδοση που ξεπερνά την ολοκαίνουργια Divo. Σε αυτό το πρώιμο στάδιο, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε με τι θα μοιάζουν, αλλά ο χρήστης του Instagram The Kyza δημιούργησε αυτό που πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι η απόλυτη Bugatti.

Η απεικόνιση βασίζεται στη Divo, αλλά είναι σημαντικά πιο…δραματική. Η πιο προφανής διαφορά μεταξύ αυτής της άγριας δημιουργίας και της πραγματικής υπερκατασκευής είναι η τοποθέτηση ενός κιτ ευρείας όψης το οποίο περιλαμβάνει καμπυλωτά τόξα τροχών και πλήθος νέων αεροδυναμικών εξαρτημάτων. Η προστατευτική μάσκα Bugatti Horseshoe έχει διατηρηθεί δίπλα στις ίδιες υποδοχές εισόδου αέρα. Κάτω από αυτά τα στοιχεία υπάρχει ένας τολμηρό εμπρός διαιρούμενο σπόιλερ με ανθρακονήματα και πάνω από τις υποδοχές είναι κρυμμένοι προβολείς που φέρνουν στο μυαλό τους την Aston Martin Vulcan.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα του hypercar έχει παραμείνει αμετάβλητο – αλλά είναι ήδη αρκετά προχωρημένο στη Divo ούτως ή άλλως. Κοιτάξτε προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και θα παρατηρήσετε μια πίσω πτέρυγα ακόμη μεγαλύτερη από αυτή της Divo. Κανείς εκτός από τους ίδιους τους ανθρώπους της Bugatti δεν ξέρει ποια θα είναι τα μελλοντικά παράγωγα της Chiron, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και το εύρος ισχύος που αναμένεται να κινηθούν.