Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλυτη Ford Mustang στην Αυστραλία έχει 786PS

Ελλάδα 23:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλυτη Ford Mustang στην Αυστραλία έχει 786PS

ΝΕΑ

Η απόλυτη Ford Mustang στην Αυστραλία έχει 786PS

ΝΕΑ

Η Αυστραλιανή Herrod Performance που ασχολείται με τις βελτιώσεις του είδους, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους της εκεί αγοράς, να αποκτήσουν μια Mustang αρκετά δυνατότερη ακόμα και από τη Shelby GT 500.

Advertisement
Advertisement

Η δυνατότερη μέχρι πρόσφατα Mustang που μπορούσε να αγοράσει κανείς στην Αυστραλία, ήταν αυτή που είχε την υπογραφή της Shelby με 770 ίππους.

Η γνωστή ως SM17 Mustang που είναι πλέον διαθέσιμη για την αγορά της Αυστραλίας και πήρε όνομά της από τον τρεις φορές πρωταθλητή στα Supercars (πρώην V8 Supercars), Scott McLaughlin. Η SM17 βασίζεται στη Mustang GT, της οποίας το V8 μηχανικό σύνολο των 5,0 λίτρων είναι εξοπλισμένο με έναν τεράστιο υπερσυμπιεστή Whipple, μπεκ ψεκασμού Bosch, μια υπερμεγέθη πολλαπλή εισαγωγής και ένα intercooler υψηλής ροής. Με τις επεμβάσεις αυτές, ο κινητήρας αποδίδει 786 ίππους, με μέγιστη τιμή ροπής τα 82,6 kgm και οι αγοραστές έχουν την επιλογή ανάμεσα σε 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα αυτόματο, που δεν διευκρινίζεται αν είναι το γνωστό 10άρι που εξοπλίζει τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Άλλες αλλαγές αφορούν την εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι με cat-back για τη βελτίωση της ροής που συνοδεύεται από «τελειώματα» μαύρου χρωμίου, ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές εμπρός και πίσω, ενώ και η ανάρτηση Magneride έχει δεχτεί επεμβάσεις στη σκληρότητά της, για να έχει καλύτερη συμπεριφορά στο στρίψιμο αλλά και στο φρενάρισμα. Οι ζάντες αλουμινίου της SM17 είναι 20 ιντσών με ελαστικά Pilot Sport 4S της Michelin που έχουν διαστάσεις 275/30 μπροστά και 305/30 πίσω.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ένας θηριώδης κινητήρας 7,3 λίτρων για μια Mustang (VIDEO)

7 ταινίες με Ford Mustang που πρέπει να δεις

Στη Laguna Seca με μια Shelby GT500 (VIDEO)

Advertisement