Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απληστία των Σχολών Οδηγών προκάλεσε ρήγμα στη σπείρα!

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απληστία των Σχολών Οδηγών προκάλεσε ρήγμα στη σπείρα!

ΝΕΑ

Η απληστία των Σχολών Οδηγών προκάλεσε ρήγμα στη σπείρα!

ΝΕΑ

Το κύκλωμα στα παράνομα διπλώματα όπως έχει καταγραφεί στα παγιδευμένα κινητά ήθελε την «ξανθιά» στο Μαρούσι.

Advertisement
Advertisement

Οι εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης στα παράνομα διπλώματα είχαν βάλει σκοπό πως να «ξεφορτωθούν» το μόνιμο βραχνά τους, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Διεύθυνσης Μεταφορών στο Μαρούσι που τους χάλαγε τα σχέδια και εμπόδιζε τους υποψήφιους οδηγούς να περάσουν τις εξετάσεις με παράνομο τρόπο.

Οι προσπάθειες να την «εντάξουν» στο κύκλωμα είτε με πυροβολισμούς και εκβιασμούς, είτε με «απεσταλμένους» μεσολαβητές καθίστανται ατελέσφορες. Στα παγιδευμένα κινητά καταγράφεται η προσέγγιση που επιχείρησε ένας ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών ώστε να τη «δελεάσει» για να κάνει τα «στραβά μάτια», αλλά εκδιώχτηκε κακήν κακώς από την ίδια.

Advertisement
Advertisement

Τότε οι εγκέφαλοι της σπείρας αρχίζουν να συζητούν σχέδιο μετακίνησης της «ξανθιάς» συνεργού τους από το Χολαργό στο Μαρούσι προκειμένου η οργάνωση να αναλάβει, επιτέλους, τα ηνία της Υπηρεσίας Μεταφορών.

Η «ξανθιά» φέρεται να είχε δισταγμούς στην ιδέα της μετακίνησης της, ωστόσο οι εγκέφαλοι της σπείρας πίστευαν πως με μια «ισχυρή» ανταμοιβή και πρόσθετα «ωφελήματα» ανά υποψήφιο, θα της άλλαζαν γνώμη.

«Μικρός: … Να φροντίσουμε να έρθει στον βόρειο τομέα… και μετά να έρχεται σπίτι μου, στην πισίνα, να πίνουμε ένα πίνα κολάντα…».

Advertisement

«Μπουκλάκιας: Ναι ρε φίλε… αλλά στο λέω από τώρα. Της έχω πει, αρχηγός εγώ και βοηθός μου εσύ. Τέρμα…».

«Μικρός: Το θέμα είναι να γίνει άμεσα… Αυτή η χαζή θέλει να κάτσει στο Χολαργό…».

Advertisement

«Μπουκλάκιας: Όχι ρε, έχει προχωρήσει… Έχει μεσολαβήσει και ο αδελφός μου… Θέλει να (…) στο κομμάτι, αλλά έχει μεγάλη κόντρα με τη χοντρή. Θέλει να ανέβει και να αναλάβει…».

«Μικρός: Για να δούμε… Να διώξουμε την τρελή… το χει ξεφτιλίσει… Θα πάω στο γραφείο της και θα της πω πάρε μια προκαταβολή και τα βρίσκουμε… Θα στην τρελάνω…».

Το έξτρα πριμ της «Ξανθιάς»

Advertisement

Οι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών με ηγετική θέση στην εγκληματική οργάνωση, ήταν σε ανοικτή γραμμή με τους εμπλεκόμενους επίορκους υπαλλήλους στο Χολαργό και ιδιαίτερα με τον «Ψηλό» που φέρεται ως ο «συντονιστής», αλλά και με τον «Μπίλη» που καταγράφεται ως ο «εισπράκτορας» των ωφελημάτων. Η «Ξανθιά» συνομιλούσε μόνο με τον «Μπουκλάκια» και μάλιστα με κινητό φάντασμα «ghost phone», ενώ απαιτούσε επιπλέον αμοιβή ανά κεφάλι για τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Ο «Μικρός» ενημερώνει τον «Μπουκλάκια» να διαμηνύσει στην «Ξανθιά» που είναι επόπτρια για ένα αλλοδαπό εκτός λίστας με ανταμοιβή 400 ευρώ.

«Έχω ένα έξτρα άτομο. Μέσα είναι η Ξανθιά… Πες της θα πάρει 4 κατοστάρικα αυτή… Όλα δικά της και δεν θα πει τίποτα στους άλλους…

Στα παγιδευμένα κινητά η «Ξανθιά» καταγράφεται ότι «φρόντιζε» να φύγει ο «πελάτης», να μην τιμωρηθεί με δίχρονο αποκλεισμό και να επιστρέφονται οι συσκευές όταν καθόταν καμιά στραβή στη βάρδια της!.

«Μπουκλάκιας: …Έχουμε θέμα μέσα;… Όντως μπήκε έλεγχος…».

«Μικρός: Ναι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα… Άμα τους πιάσουνε καλή φυλακή…».

«Μπουκλάκιας: Καλά τη γ@μ@σαμε… Ο μ@λ@κας τι μας είπε να τους αφήσουμε να μπούνε μέσα;…».

«Μικρός: Έλα ρε, θα κανονίσει η δικιά σου η ξανθιά και θα μας σώσει…».

Τα … μπερδέματα της λίστας

Ο «Χαρούλης» συνομιλεί με τον «Μπουκλάκια» για περιστατικό εντοπισμού καλωδιωμένου υποψηφίου που ήταν εκτός της ημερήσιας λίστας που είχε διαβιβαστεί από την οργάνωση. Ο «Χαρούλης» παραδέχεται ότι ο Έλληνας πελάτης ήταν δικός του και τον απέκρυψε προκειμένου να μην αποδώσει αμοιβή στους υπαλλήλους – μέλη του κυκλώματος.

Σε άλλο περιστατικό νόθευσης αναφέρει ότι άλλα μέλη της οργάνωσης έστειλαν στην «Ξανθιά» υποψηφίους πελάτες χωρίς, όμως, να έχουν ενημερώσει τους άλλους επίορκους υπαλλήλους.

Για αυτό ο «Μπουκλάκιας» απαιτεί από τον «Χαρούλη» να ενημερώνει τον ίδιο, καθόσον παραδέχεται ότι αποκρύπτονται οι πραγματικοί αριθμοί των επίδικων υποψηφίων ώστε να παρακρατούνται τα χρήματα που προορίζονταν για τους επίορκους υπαλλήλους.

«Μπουκλάκιας: Τα έστειλαν αδήλωτα στην Ξανθιά… Τα πήρε στο κρανίο… Την κοροϊδεύουν… Τα μηχανήματα μου τα έδωσε πίσω η γυναίκα… Να ενημερώνεις εμένα…».

Σε άλλη επικοινωνία ο «Χαρούλης» ενημερώνει τον «Τζόρνταν»: «Η ξανθιά ήταν ρε, δεν την είχα ειδοποιήσει και μας έκανε ζημιά… Η κ@ργι@λα δεν βλέπει τη σφραγίδα… Μας ξεφτιλίζει και στους πελάτες να πούμε… Τέρμα δεν παίζουμε ούτε με τη Ξανθιά. Θα παίζουμε μόνο με τον Ψηλό…»

Ο «Ψηλός» και τα συμβόλαια

Ο «Μπουκλάκιας» εξομολογείται στη «Ξανθιά» ότι ο «Ψηλός» εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος τελευταία και ότι έχει διαμηνύσει να σταματήσουν για λίγο διάστημα τα στησίματα καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει. Είναι η περίοδος που οι διαμάχες εντός της οργάνωσης έχουν φουντώσει, τα «ριξίματα» των ιδιοκτητών Σχολών Οδηγών προκαλούν «ανήκεστο βλάβη» στη δράση της σπείρας και οι φήμες για εμπλοκή των εισαγγελικών και διωκτικών αρχών πληθαίνουν.

«Μπουκλάκιας: Του είπα ότι υπάρχουνε υποχρεώσεις και πρέπει να τελειώσουν… Δεν γίνεται να σταματήσεις… Έχουμε συμβόλαια … Θα σταματήσουμε τα Χριστούγεννα… Όχι να ξυπνάς ένα πρωί και να λες σταματάω… Έχεις αναλάβει να κάνει τις μεταφορές… θα σου κόψουν τα πόδια…»

«Ξανθιά: Το λάθος είναι ότι βάζουν πάρα πολλά άτομα… Κάνει κρα… Στην υπηρεσία ξέρουν όλοι ότι μπαίνει (στις αίθουσες) για πολύ καιρό με κλειστή συσκευή (ανιχνευτή)… Ά, δεν στο είπα, παραπονιούνται και από την Ελευσίνα ότι ο (…) έχει ξεφτιλίσει τις τιμές…».

Το βίντεο με τα απλωμένα λεφτά

Η επιμονή του «Ψηλού» για «προσωρινή παύση» εξοργίζει τους ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών του κυκλώματος που διαμηνύουν και απειλούν ότι εάν προβεί σε ελέγχους υπάρχουν στοιχεία για τη γούνα του.

«Πως θα μπει ο Ψηλός μέσα… Να ξέρεις ότι ξέρουνε πως έχουμε στοιχεία στα χέρια μας… Άπειρα, άπειρα… Οι κάρτες δεν σταματάνε… Άπειρες είναι. Δε συμφέρει κανέναν αυτό να συμβεί…». «Αυτόν τον βλέπω φίλε στο νοσοκομείο… στην εντατική… και η άλλη ομάδα συμφωνεί ότι πρέπει να του μπει γύψος στα πλευρά… Εντάξει ντροπή του…Εδώ δεν μας έχει φρενάρει καμία κυβέρνηση… Ποιος είναι εσύ ρε μ@λ@κα να μας φρενάρεις… Και παίρνει τρελό μεροκάματο που δεν το έχει ξαναδεί στη ζωή του…».

Μάλιστα σε μια συνομιλία του με την «Ξανθιά» ο «Μπουκλάκιας» αποκαλύπτει ότι ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών ετοιμάζουν να φτιάξουν «χαρτί με δικηγόρο… και θα του πούνε εάν δεν μας αφήσεις να τελειώσουμε με τις υποχρεώσεις μας,  θα το κοινοποιήσουμε παντού… Και έχουν τραβήξει βίντεο την ώρα που απλώνει τα λεφτά… και έχουν ηχογραφημένες συνομιλίες μαζί του, με όλους…»

«Ξανθιά: Έχουν και εμένα… Να ξέρεις ότι τώρα που έβγαινα μου είπε ο «Μικρός» όποιος μας πειράζει τρώει σφαίρες…» 

Τα «δεδουλευμένα» του «Μπίλη»

Εκτός από την «ξανθιά» έχτρα πριμ απαιτούσε και ο «Μπίλης», ο οποίος θεωρείται «κολλητός» του «Ψηλού» και διεκδικούσε την «αμοιβή» ακόμα και εάν υποψήφιοι είτε από ασυνεννοησία, είτε οποιαδήποτε άλλη αιτία, αποβάλλονταν από την αίθουσα.

Ενδεικτική είναι η συνομιλία του  «Μικρού» με ιδιοκτήτη Σχολής Οδηγών που βάζει κατά συρροή τη σφραγίδα της σχολής του σε «καλωδιωμένους» για περιστατικό όπου ο «Μπίλης» έκοψε από λάθος υποψηφίους αλλά ζητάει τα δεδουλευμένα «παράβολα» και πως απαιτεί να του δίνουν τα χρήματα στην ώρα τους!

Προβληματίζονται δε, εάν ο «Μπίλης» έχει ενταχθεί σε άλλη ομάδα και προσπαθεί να αυτονομηθεί από αυτούς. Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι που καταγράφονται:

«Νομίζει ο Μπίλης ότι είναι ο Αρχηγός… Το παίζει βαρύ πεπόνι… Εκβιάζει… Του έστειλα κάτι κάρτες και μου είπε μην μου ξαναστείλεις… Θα θέλει τα σημερινά λεφτά … παρά το κάζο θέλει να τον πληρώσουμε…». «Εμάς πρέπει να φοβάται… Να έχει τσίπα και φιλότιμο… Δεν ξέρω εάν το έχεις προσέξει. Έχει ένα υφάκι τελευταία πού περίεργο… Πάει να κάνει συνεργασία με τους άλλους; Πάει να μας πετάξει έξω…».

Φωτογραφία: Eurokinisi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παράνομα διπλώματα: Σφαίρες στους… αδιάφθορους υπαλλήλους!
Παράνομα διπλώματα: Οι συσκευές είναι για αναμεταδόσεις κηδειών!
Διπλώματα: Ιδού οι διάλογοι του κυκλώματος με ιατρούς!