Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απίθανη Mustang της Revology Cars (+vid)

Ελλάδα 5:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απίθανη Mustang της Revology Cars (+vid)

ΝΕΑ

Η απίθανη Mustang της Revology Cars (+vid)

ΝΕΑ

Εκτός από την Porsche 911, η κλασική και διαχρονική Ford Mustang αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα των ειδικών γύρω από το αυτοκίνητο καθώς και όλων εκείνων που αρέσκονται στις τετράτροχες συγκινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Revology Cars με έδρα το Ορλάντο έχει δείξει μερικές εντυπωσιακές ικανότητες τα τελευταία χρόνια να μεταμορφώνει κυριολεκτικά κάποια κλασικά αυτοκίνητα Το τελευταίο της εγχείρημα είναι μια Mustang του 1968. Το χειροποίητο εσωτερικό χρησιμοποιεί ιταλικό δέρμα που χρησιμοποιείται και από τη Ferrari. Μαζί με τα καθίσματα, σχεδόν όλα είναι τυλιγμένα από μαλακό υλικό. Περιλαμβάνει το τιμόνι, την κεντρική κονσόλα, το ταμπλό, τα εσωτερικά των θυρών, τα καθίσματα. Ακόμα και οι άκρες στο πάτωμα είναι δερμάτινες. Η καμπίνα διαθέτει επίσης και λεπτομέρειες από ξύλο καρυδιάς. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επίσης την εκκίνηση με το πάτημα πλήκτρων, όργανα LED, εσωτερικό φωτισμό και μια οθόνη αφής 7 ιντσών από την Pioneer. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά καθίσματα, υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης και αναβαθμισμένα φρένα.

Rev-1968-ford-mustang-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Ίσως να παρατηρήσατε επίσης τον σύγχρονο επιλογέα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Πρόκειται για ένα αυτόματο εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων Ford 6R80. Η Revology Cars ισχυρίζεται ότι το κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει γρήγορες, ομαλές αλλαγές και άριστη οικονομία καυσίμου. Ωστόσο, οι φανατικοί δεν πρέπει να απογοητευτούν, προσφέρεται και ένα χειροκίνητο έξι σχέσεων.

Κάτω από το καπό κρύβεται ένας 5.0 λίτρων Coyote V8 γνωστός από την τρέχουσα Mustang GT που εξασφαλίζει δύναμη και ροπή. Ο κινητήρας αποδίδει 460 ίππους στη χειροκίνητη εκδοχή και 435 στην αυτόματη. Όσον αφορά το χειρισμό, θα πρέπει να είστε σε καλά χέρια χάρη στην ανάρτηση διπλών ψαλιδιών αλλά και την υποβοηθούμενη κρεμαγιέρα στο σύστημα διεύθυνσης.

Rev-1968-ford-mustang-tsiro-640

Advertisement

Εξωτερικά, οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν τα φώτα LED, φωτισμός θυρών και σύστημα εξάτμισης Borla. Αυτό το όμορφο κομμάτι σε Highland Green πηγαίνει σε έναν πελάτη στην Ιαπωνία, αλλά μπορείτε να το εξειδικεύσετε και για να ταιριάξετε τα ακριβή σας γούστα. Απλά πρέπει να έχετε τουλάχιστον 160.000 ευρώ για να διαθέσετε.

Advertisement