Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ανανεωμένη A45 AMG με ελάχιστο καμουφλάζ (vid)

Ελλάδα 23:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ανανεωμένη A45 AMG με ελάχιστο καμουφλάζ (vid)

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη A45 AMG με ελάχιστο καμουφλάζ (vid)

ΝΕΑ

Το Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στην έκθεση της Φρανκφούρτης αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της ανανεωμένης A-Class. Μέχρι τότε η Mercedes πραγματοποιεί τις καθιερωμένες δοκιμές εξέλιξης με – όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις – καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα. Ο αναγνώστης μας και κάτοικος Γερμανίας, Θωμάς Μαντζαφίνης, εντόπισε την A-Class στην autobahn και δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Από τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και το φουσκωμένο προφυλακτήρα συμπεραίνουμε ότι μάλλον πρόκειται για την κορυφαία έκδοση A45 AMG με το 2λιτρο turbo. Η ισχύς του τωρινού μοντέλου είναι 360 PS, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να φθάσει τους 380 ίππους, ώστε να ξεπεράσει το νέο Audi RS3 με 367 PS (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό θέμα του Νίκου Μαρινόπουλου).

Όλες οι ανανεωμένες εκδόσεις της A-Class θα δεχτούν ένα περιορισμένης έκτασης φρεσκάρισμα στο αμάξωμα και την καμπίνα των επιβατών, ενώ οι επεμβάσεις στη γκάμα των κινητήρων θα έχει ως κύριο στόχο των περιορισμό κατανάλωσης και ρύπων.